CURS INTENSIU EL TOC COMPARTIT amb Paolo Cingolani

paolo2

 

EL TOC COMPARTIT
amb Paolo Cingolani
8 i 9 Novembre
dissabte i diumenge de 10 a 14h
preu: 65€

+ informació i inscripcions: info@tragantdansa.com www.tragantdansa.com

Aquest taller es centra en una pràctica del ‘tocar’ que inclou tots els nivells del ser humà, des de lo físic fins a lo mental, des d’allò sensorial fins a l’emoció. Sent una porta d’enllaç entre l’interior i l’exterior, el ‘toc’ encarna en sí el secret més profund de la comunicació i el compartir.

A través de diferents exercicis i formes d’observació, passarem de la consciència del simple tacte, a l’intercanvi i a la participació del contacte en comuniació amb l’altre.

Així doncs, utilitzarem el ‘toc’ com a font rica en estímuls i intuïcions per elaborar la nostra dansa.

Paolo Cingolani  
va néixer a Itàlia l’any 1977. Ha practicat arts marcials i tècniques de meditació des de l’adolescència. Durant els estudis universitaris en Sociologia i Antropologia, va començar la seva fascinació per la dansa i al mateix temps, va conèixer el Tai-txi Quan i Qi Gong, que suposen fins avui una base sòlida per la seva dansa.
Com a ballarí ‘freelance’, ha posat gran atenció a la dansa i la seva relació amb la música en directe, col•laborant amb diferents músics i altres ballarins en la ideació i creació de performances.

Des del 2012 forma part de la companyia Allen’s Line dirigida por Julyen Hamilton, amb la qual ha  participat  en les seves produccions des de llavors. En els últims anys s’ha interessat i creat projectes pròpis de video-dansa. Actualment viu entre Barcelona, Brussel•les i Ancona (Itàlia),  on treballa principalment com a ballarí freelance, professor de improvisació i de Tai-txi Qi Gong.

 www.paolocingolani.com

 

Acerca de tragantdansa

tragantDansa [educació i creació en moviment] neix l’any 2002 de la mà de la coreògrafa, pedagoga i ballarina Olga Tragant. A tragantDansa impulsem l’educació i la creació dins l’àmbit de la dansa i altres disciplines al voltant del cos y el moviment. Portem a terme diferents projectes que s’organitzen a l’entorn d'un Programa Educatiu de Cursos, l’Activitat Artística de d’Olga Tragant, i altres Activitats de Recerca. Creació i Difusió. Ens dirigim a persones interesades en la dansa i el moviment com a forma de desenvolupament personal i/o professional.
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.