Reestrena “ENTRE TÚ Y YO” Cia. teatroDENTRO

/// Reestrena “ENTRE TÚ Y YO”
ELS PROPERS 28 I 30 DE MARÇ LA COMPANYIA teatroDENTRO REESTRENA EL SEU DARRER ESPECTACLE “ENTRE TÚ Y YO”

28 i 30 de MARÇ
19h
Teatre del Centre Penitenciari Quatre Camins
Quota d’adhesió a l’entitat 5 euros.
Inscriu-te ABANS DEL 21 de MARÇ a:
www.teatrodentro.es

Des de fa set anys l’entitat transFORMAS arts escèniques i transformació desenvolupa el projecte teatroDENTRO formació i producció artística en presons. “Entre tú y yo” és el segon opus de la trilogia sobre la Frontera, fronteres invisibles que conformen les relacions humanes: el poder, l’enveja, la manipulació… Maneres de mirar, de tocar, de jutjar, de parlar, que tradueixen les diferents maneres “d’estar” al món i que determinen les relacions amb l’entorn.

La família es converteix en una metàfora del que succeeix entre dues persones. Entre tu i jo, un abisme… No es tracta d’abordar la família a través d’una concepció clàssica, però si de posar en evidència un terreny íntim on les diferents facetes de cada personatge s’expressen creant aliances o conflictes, explicitant la relació individual en un context col·lectiu: la metàfora de la societat observadora.

L’espectacle “Entre tú y yo” forma part del procés de reflexió que es porta a terme juntament amb d’altres entitats d’àmbit europeu a França, Itàlia, Eslovàquia, Noruega i Alemanya i que presentarà els seus resultats a Marsella Capital Europea de la Cultura 2013, i a Kosice capital Europea de la Cultura 2013.

Entre el públic també hi haurà el grup de recerca FORA’m format per una quinzena d’espectadors d’edicions anteriors que han estat involucrats en el procés creatiu de l’espectacle. FORA’m és part d’una investigació que transFORMAS porta a terme des del 2011.

EQUIP ARTÍSTIC
Direcció
Thomas Louvat
Coordinació tècnica
Guillem Llotje
Escenografía, vestuari
La Russa amb David Prieto i Xia Longfeng
Il·luminació
Disseny Mounir Taali, Tècnic Luís Ieo Jack
So
Juan Carlos Rodríguez, Manuel Rufo Sevilla
Vídeo
José Antonio Méndez , Laura Gil, Nelson Cartacho, Luis Ferrer Padros
Imatge
Mercè Moreno
Producció
Alexandra Fiol, Gerard Ramon, Marina Saura, Eva García
Actors/actrius
Eva García, Joana Herance, Idelfonso Jodar, Nasser Laarili, Antonio Moreno, Yassir Abdesslami, Carlos Guzmán, Juan Carlos Aparicio
Músics
 Cristián Dolz, Carles Dolcet
i la participació del grup FORA’m:
Jordi Samper, Claudia Teresa, Marina Saura, Anna Garreta, Joana Ortega, Laura Lachetta, Julia Capella, Jose Miguel García, Teresa Ciudad, Fernando Gutierrez, Patricia Maia, Nathalia Sócrate, Eva Andreo, Carola Marimon, Maria Dolores Sinisterra.

PARTNERS
Una creació de teatroDENTRO
Producció transFORMAS
Amb el suport de
CoNCA / DEPARTAMENT DE CULTURA GENERALITAT
ICUB / INSTITUT DE CULTURA, AJUNTAMENT DE BARCELONA
DIRECCIÓ GENERAL D’EDUCACIÓ I CULTURA / COMISSIÓ EUROPEA / PROGRAMA GRUNDTVIG

Agraïments
DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA
CENTRE PENITENCIARI DE QUATRE CAMINS

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

/// Reestreno “ENTRE TÚ Y YO”
LOS PRÓXIMOS 28 Y 30 DE MARZO LA COMPAÑIA teatroDENTRO REESTRENA SU ÚLTIMO ESPECTÁCULO “ENTRE TÚ Y YO”

 28 y 30 de MARZO
19h
Teatro del Centre Penitenciari Quatre Camins
Cuota de adhesión a la entidad 5 euros
Inscríbete ANTES DEL 21 de MARZO en:
www.teatrodentro.es

Desde hace siete años la entidad transFORMAS artes escénicas y transformación desarrolla el proyecto teatroDENTRO formación y producción artística en prisiones. “Entre tú yo” es el segundo opus de la trilogía sobre la Frontera, fronteras invisibles que conforman las relaciones humanas: el poder, la envidia, la manipulación…Maneras de mirar, de tocar, de juzgar, de hablar, que traducen las diferentes maneras de “estar” en el mundo y que determinan las relaciones con el entorno.

La familia se convierte en una metáfora de lo que sucede entre dos personas. Entre tú y yo, un abismo…No se trata de abordar la familia a través de una concepción clásica, pero si de poner en evidencia un terreno intimo donde las diferentes facetas de cada personaje se expresa creando alianzas o conflictos, explicando la relación individual en un contexto colectivo: la metáfora de la sociedad observadora.

El espectáculo “Entre tú y yo” forma parte del proceso de reflexión que se lleva a cabo junto con otras entidades de ámbito europeo en Francia, Italia, Eslovaquia, Noruega y Alemania, y que presentara los resultados en Marsella Capital Cultural Europea 2013, y a Kosice Capital Cultural Europea 2013.

Entre el público también estará el grupo de investigación FORA’m formado por una quincena de espectadores de ediciones anteriores que han estados involucrados en el proceso creativo del espectáculo. FORA’m es parte de una investigación que transFORMAS lleva a cabo desde el 2011.

EQUIPO ARTÍSTICO
Dirección
Thomas Louvat
Coordinación técnica
Guillem Llotje
Escenografía, vestuario
La Russa amb David Prieto i Xia Longfeng
Iluminación
Diseño Mounir Taali, Técnico Luís Ieo Jack
Sonido
Juan Carlos Rodríguez, Manuel Rufo Sevilla
Vídeo
José Antonio Méndez , Laura Gil, Nelson Cartacho, Luis Ferrer Padros
Imagen
Mercè Moreno
Producción
Alexandra Fiol, Gerard Ramon, Marina Saura, Eva García
Actores/actrices
Eva García, Joana Herance, Idelfonso Jodar, Nasser Laarili, Antonio Moreno, Yassir Abdesslami, Carlos Guzmán, Juan Carlos Aparicio
Músicos
 Cristián Dolz, Carles Dolcet
y la participación del grupo FORA’m:
Jordi Samper, Claudia Teresa, Marina Saura, Anna Garreta, Joana Ortega, Laura Lachetta, Julia Capella, Jose Miguel García, Teresa Ciudad, Fernando Gutierrez, Patricia Maia, Nathalia Sócrate, Eva Andreo, Carola Marimon, Maria Dolores Sinisterra.

PARTNERS
Una creación de teatroDENTRO
Producción transFORMAS
Con el apoyo de
CoNCA / DEPARTAMENT DE CULTURA GENERALITAT DE CATALUNYA
ICUB / INSTITUT DE CULTURA, AJUNTAMENT DE BARCELONA
DIRECCIÓN GENERAL DE EDUCACIÓN Y CULTURA / COMISIÓN EUROPEA / PROGRAMA GRUNDTVIG

Agradecimientos
DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA / GENERALITAT DE CATALUNYA
CENTRO PENITENCIARIO DE QUATRE CAMINS 

This entry was posted in general. Bookmark the permalink.