NICO BAIXAS A LA TERRASSA D’ANTIC TEATRE 9 y 10/10- 21:30

A LA TERRASSA D’ANTIC TEATRE!

c. Verdaguer i Callís 12, al costat del Palau de la Música

 Divendres 9, dissabte 10 a les 21:30h

NICO BAIXAS

«Guant mans show»

espectacle de mans

Un petit espectacle amb mans grans com dinosaures, versàtils com un conte xinès, virtuoses com un tango i flexibles i sexys com un striptease. Un show de mans hàbils que amb carícies et faran somiar i amb pessics et faran despertar perquè gaudeixis d’una vetllada meravellosa.

 Nico Baixas és un artista que desenvolupa els seus treballs en àmbits molt dispars. Té una llarga trajectòria en el camp del treatre i la performance on ha treballat per Rodrigo Garcia, Marcel.lí Antunez, Roger Bernat i Sonia Gómez, entre d’altres. Però també ha treballat en cinema com a actor o director, ha estudiat música, i des de fa alguns anys està realitzant un projecte que gira al voltant de les mans. Com a part del projecte, ha desenvolupat tècniques manuals d’un gran virtuosisme que es materialitzen en espectacles, performances, vídeos i fotografies.

nico-dinosource.jpg

¡EN LA TERRAZA DE ANTIC TEATRE!

c. Verdaguer i Callís 12, al lado del Palau de la Música

 

Viernes 9, sábado 10 de octubre a las 21:30h

NICO BAIXAS

«Guant mans show»

espectáculo de manos

 

Un pequeño espectáculo con manos grandes como dinosaurios, versátiles como un cuento chino, virtuosas como un tango y flexibles y sexys como un strip-tease. Un show de manos habilidosas que con caricias te harán soñar y con pellizcos te harán despertar para que disfrutes de una velada maravillosa.

 

Nico Baixas es un artista que desarrolla sus trabajos en ámbitos muy dispares. Tiene una larga trayectoria en el campo del teatro y la performance donde ha trabajado para Rodrigo Garcia, Marcel.lí Antunez, Roger Bernat y Sonia Gómez, entre otros. Pero también ha trabajado en cine como actor o director, ha estudiado música, y desde hace algunos años está realizando un proyecto sobre las manos. Como parte del proyecto, ha desarrollado técnicas manuales de un gran virtuosismo que se materializan en espectáculos, performances, vídeos y fotografías.


¡AT THE TERRACE OF ANTIC TEATRE!

c. Verdaguer i Callís 12, close to Palau de la Música

 

Friday 9, Saturday 10 October at 9:30pm

NICO BAIXAS

«Guant mans show»

show with the hands

 

A little show with hands big as dinosaurs, versatile as a Chinese tale, virtuous as a tango and flexible and sexy as a striptease. A skilled hands show that will make you dream with caresses and will awake you with pinches to enjoy a wonderful evening.

 

Nico Baixas is a artist who develope his work in very disparate fields. Has a long history in the matter of theater and performance where he has worked with Rodrigo Garcia, Marcel.lí Antunez, Roger Bernat and Sonia Gomez, among others. But he has also worked in film as an actor and director, has studied music, and for some years he’s been doing a project about his hands. As part of the project he has developed hand techniques of great virtuosity which materialize in shows, performances, videos and photos.