8 – 11 Setembre-TXALO TOLOZA- FERNÁNDEZ -todos los grandes tienen problemas de piel

——————————————————————————————————————

★ 8 – 11 Setembre  8 – 11 Septiembre    8 – 11 of September ★



TXALO TOLOZA- FERNÁNDEZ

“ todos los grandes tienen problemas de piel”

noves dramatúrgies
nuevas dramaturgias
new drama

durada: 55 min aprox
duración: 55 min
duration: 55 min

HORARIS ESPECTACLE

DIJOUS-DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00


4 euros

HORARIOS ESPECTACULO

JUEVES-SÁBADO: 21:00
DOMINGO: 20:00


4 euros

SCHEDULES SHOW

THURSDAY-SATURDAY: 21:00
SUNDAY: 20:00


4 euros



Un sampler escènic de Txalo Toloza-Fernández
Dramaturgia: Diana Cardona i Txalo Toloza-Fernández
Movimient i coreografía: Sònia Gómez
Disseny de llums: Alberto Barberá
Disseny audiovisual: MiPrimerDrop
Música: David Bowie, Dat Politics, REM, Daniel Harting i Nico


Amb la col·laboració de:
Ray Garduño, Roger Bernat, Aleksei Hecht, Cristóbal Saavedra, Gabino Rodríguez, Martí Sales i Alberto Tognazzi

Amb el suport d’ Antic Teatre i Centre Cívic Barceloneta


www.miprimerdrop.com →

http://miprimerdrop.wordpress.com/proyectos/todos-los-grandes-tienen-problemas-de-piel/ →

Espectacle programat dins de la 2a edició
Dansalona agost – setembre 2011

www.bcn.cat/cultura/dansalona

[+] info

Per a mi aquest projecte té a veure més amb la cultura lliure que amb la pirateria. No es tracta d’afusellar les idees d’altres, molt al contrari, es tracta d’anar avançant, de generar noves versions aportant noves solucions, de girar les peces d’un trencaclosques ja resolt per generar nous paisatges, per obrir noves portes. Un collage, un mashup, un remix, un fotomuntatge, un sampler escènic de baix pressupost basat en un dispositiu de còpia, modifica i enganxa. Aquesta és la meva particular manera de lluitar contra el capitalisme, mort de riure i sense vergonya.

Txalo Toloza-Fernández © és videoartista, performer i vj, ha especialitzat el seu treball en la creació audiovisual dirigida a les arts vives. Membre de la banda 8bit subATAK, és col.laborador habitual de la performer Sònia Gómez i del dramaturg Roger Bernat.

Realitzador de nombrosos espectacles com a autor, director, escenògraf, il · luminador, videocreador i vestuarista, treballa en la creació d’un llenguatge coreogràfic a través del cos en relació amb l’espai, el temps i els objectes, la producció de signes, la transformació a través de la repetició, la lentitud en els moviments, les reiteracions rituals, el pes de la paraula crítica, el reflex de la violència social i l’evocació de la bellesa.

En l’actualitat es troba treballant en el muntatge d’una nova obra, barreja de música, dansa, drama i humor a partir de la lectura de les comèdies de Molière. (C)

 

 

Para mi este proyecto tiene que ver más con la cultura libre que con la piratería. No se trata de fusilar las ideas de otros, muy por el contrario se trata de ir avanzando, de generar nuevas versiones aportando nuevas soluciones, de girar las piezas de un puzzle ya resuelto para generar nuevos paisajes, para abrir nuevas puertas. Un collage, un mashup, un remix, un fotomontaje, un sampler escénico de bajo presupuesto basado en un dispositivo de copia, modifica y pega. Esta es mi particular forma de luchar contra el capitalismo, muerto de la risa y sin vergüenza.

Txalo Toloza-Fernández © es videoartista, performer y vj, ha especializado su trabajo en la creación audiovisual dirigida a las artes vivas. Miembro de la banda 8bit subATAK, es colaborador habitual de la performer Sònia Gómez y del dramaturgo Roger Bernat.

Realizador de numerosos espectáculos como autor, director, escenógrafo, iluminador, videocreador y vestuarista, trabaja en la creación de un lenguaje coreográfico a través del cuerpo en relación con el espacio, el tiempo y los objetos, la producción de signos, la transformación a través de la repetición, la lentitud en los movimientos, las reiteraciones rituales, el peso de la palabra crítica, el reflejo de la violencia social y la evocación de la belleza.

En la actualidad se encuentra trabajando en el montaje de una nueva obra,  mezcla de música, danza, drama y humor a partir de la lectura de las comedias de Moliere. (C)

 

For me, this project is more about free culture than piracy. Its not about shooting down other people’s ideas, quite on the contrary, its about advancing, generating new versions that provide new solutions, turning the pieces of an already completed puzzle to create new scenes, to open new doors. A collage, a mashup, a remix, a photomontage, a low-cost stage sampler based on a copy, modify and paste machine. This is my own particular way of fighting capitalism, laughing all the way and with no sense of shame.

Txalo Toloza-Fernández © is a video artist and performer specialising in audiovisual creativity directed at living arts. A member of the band 8bit subATAK, he works together with performer Sonia Gomez and playwright Roger Bernat.

He has produced many shows as actor, director, stage designer, lighting technician, video creator and dresser. His aim is to create a choreographic language using the body in relation to space, time, and objects; the production of signs; transformation through repetition; slowness of movement; ritual reiterations; the weight of the critical word; the reflection of social violence and the invocation of beauty.

At present he is working on the production of a new show, a mix of music, dance, drama and humour based on readings of the work of Molière. ©