11 i 12/5 «Yo no soy esa» del Colectivo Diosloscría a l’Antic Teatre



COLECTIVO DIOSLOSCRÍA

«Yo no soy esa»
durada / duración / duration / durée: 45 min

Noves dramatúrgies / Nuevas dramaturgias/ New drama / Nouveau drame

 

HORARIS
DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00
6 euros

HORARIOS
SABADO: 21:00
DOMINGO: 20:00
6 euros

SCHEDULES
SATURDAY: 21:00
SUNDAY: 20:00
6 euros

HORAIRES
SAMEDI: 21:00
DIMANCHE: 20:00
6 euros

Idea original i creació: Colectivo Diosloscría
Direcció: David Franch
Interpretació: Olga Blanco, Lavinia Hervás
Concepte visual: Ian Gehlhaar i Colectivo Diosloscría
Creació de vídeo: Ian Gehlhaar
Enregistrament entrevistes: Delirart

Una producció de Colectivo Diosloscría i el CAET – Centre d’arts escèniques de Terrassa


colectivodiosloscria.wix.com/colectivodiosloscria

vídeo: https://vimeo.com/64789854

★ 11 i 12 Maig 11 y 12 Mayo 11 & 12 May 11 et 12 Mai

Yo no soy esa parteix de la investigació sobre la generació a la que pertanyem, la primera generació que pensa que el seu futur serà més difícil que el seu passat, una generació envoltada de dubtes, una generació que massivament va anar a l’escola, a l’institut i a la universitat; de nosaltres s’esperava que fóssim grans professionals, empresaris o artistes. Vam créixer als 80′, època de traspàs a la democràcia, de grans esperances, de bonança econòmica i febre europeista; estàvem destinats a triomfar.

Yo no soy esa parla sobre la nostra ignorància, assumint-la com un tret característic de la nostra existència.

Colectivo Diosloscría

Teatre retro vintage pop rock postpunk per NO tots els públics i en V.O., de vegades subtitulada.

Colectivo Diosloscría neix de la col·laboració espontània entre Olga Blanco i Lavinia Hervás, artistes en la recerca de nous estímuls i llenguatges teatrals.

L’estiu de 2011 comencen a treballar en Yo no soy esa, la seva primera peça, en residència al Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

Yo no soy esa parte de la investigación sobre la generación a la que pertenecemos, la primera generación que piensa que su futuro será más difícil que su pasado, una generación rodeada de dudas, una generación que masivamente fue a la escuela, al instituto y a la universidad: de nosotros se esperaba que fuéramos grandes profesionales, empresarios o artistas. Crecimos en los ’80, época de transición a la democracia, de grandes esperanzas, bonanza económica y fiebre europeísta; estábamos destinados a triunfar.

Yo no soy esa habla sobre nuestra ignorancia, asumiéndola como un rasgo característico de nuestra existencia.

Colectivo Diosloscría

Teatro retro vintage pop rock postpunk para NO todos los públicos y en V.O., a veces subtitulada.

Colectivo Diosloscría nace de la colaboración espontánea entre Olga Blanco y Lavinia Hervás, artistas en búsqueda de nuevos estímulos y lenguajes escénicos.

En verano de 2011 empiezan a trabajar en Yo no soy esa, su primera pieza, en residencia en el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

I am not she comes from research into the generation we belong to, the first generation that thinks that its future will be harder than its past, a generation surrounded by doubt, a generation who went to school, college and university en masse; we were expected to become great professionals, businessmen or artists. We grew up in the 80s, a period of transition to democracy, of great hopes, economic boom and pro-European fever; we were destined to triumph.

I am not she talks about our ignorance, accepting it as a defining trait of our existence.

Diosloscría Collective

Retro vintage pop rock postpunk theatre NOT for all audiences and in its original language version with occasional subtitles.

Diosloscría Collective emerged from a spontaneous collaboration between Olga Blanco and Lavinia Hervás, artists searching for new stimuli and performance languages.

In the summer of 2011, during a residency at the Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, they began to work on Yo no soy esa, their first piece.