3-5/11 EL KONVENT A L’ANTIC TEATRE

display_konvent

3 Noviembre «Konventcuina»
Acció gastronòmica i per-formàntica
durada / duración / running time: 90 min

4 Noviembre «Poesia estripada»
Festival Poesia Escènica
durada / duración / running time: 90 min

5 Noviembre «Comunidäd»
Electrònica
durada / duración / running time: 120 min

Barcelona es desvincula cada vegada més de l’art i la vida creativa. Són les co-marques d’interior qui ofereix propostes amb criteri i fons. L’aterrament de Konvent a Barcelona és la mostra dels bíceps que s’han curtit des de la distància i somort. Konvent ha teixit una xarxa que es desplega per tot el país. Per aquest motiu la col·laboració amb l’Antic Teatre és una mostra educada i constructiva de respecte i admiració entre ambdues parts.

KOVENTCUINA
konvent_cuina
>> KonventCuina és el projecte que dona vida als fogons de les monges.
Reconeixement i recuperació de la memòria històrica, apli-cada a la investigació i a l’art dels productes alimentaris. Dins d’un espai totalment re-format i sota el paraigües de l’associació cultural Konvent, neix la proposta que aporta l’art gastronòmic de territori.

POESÍA ESTRIPADA
poesia_estirpada
>> Poesia Estripada és un viatge a través de la hibridació entre la poesia i diferents disciplines artístiques que es conjuren per sortir plegades a escena. Paraula, acció i devoció de la mà de cinc propostes poètiques úniques per trencar el faristol i uns quants esquemes. Perquè com diu un vell eslògan revolucionari: “Si ens toquen a una, ens toquen a totes”.
La poesia no és un fenomen aïllat, una relíquia que calgui protegir entre versos críptics, s’enriqueix quan s’empastifa. En definitiva, aquest és un passeig per pràctiques que tenen la poesia com a punt vital, però també s’alimenten de d’altres formes d’expressió.

COMUNIDÄD
konvent_no-parfum
NO PARFUM
Martí B. i Samuel M., tàndem que empra guitarres, caixes de ritmes, baix i sintetitzadors per conciliar sons analògics i digitals en terrenys de la música Ambient, IDM i el Techno.

D. HUMO
Fa més de 10 anys que en David es comunica a base de seleccionar música allá on el conviden. Majoritàriament, el seus sets estan enfocats cap a l’estil més profund del techno tot i que per ell, esdeveni-ments com aquest, son opor-tunitats per deixar-se portar cap a altres terrenys en els que també es sent molt còmode. Podem afirmar que tant l’entorn com el moment són els que realment configu-ren les sessions de D. Humo i ho fan d’una manera que aju-da al públic a percebre ma-tisos que altrament no per-cebria.

[BIO]
Konvent, convertit com espai referent artístic estatal i situat a Cal Rosal (berguedà) és un edifici, una associació i un projecte social i cultural que vetlla per interrelacio-nar l’entorn amb la producció cultural. Difón lliurement l’art i el treball de les perso-nes i col·lectius involucrats, gestiona propostes i exposicions, dinamitza i coprodueix projectes innovadors de variades temàtiques i, dignifica i dóna a conèixer les poten-cialitats del territori. Konvent està integrat per artistes i activadors que provenen del món de les arts, amb una àmplia solidesa contrastada dins del món de la cultura.

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
3 JUEVES 4 VIERNES 5 SÁBADO: 21’00
5 euros

www.konventzero.com

www.facebook.com/lacomunidadgironella

[+] INFO