«Bueno, pero tú no eres negra» – Ianire Gallego

Divendres 3 de novembre a les 20:00

‼️COL·LOQUI POST FUNCIÓ‼️: L’artista planteja 3 preguntes des de l’inici de l’obra que intentarà respondre amb el públic en un col·loqui final.

Aquesta obra autobiogràfica relata la complexitat en la recerca de la identitat d’una noia mestissa criada en un entorn majoritàriament blanc. La inquietud i la necessitat que la van impulsar a escriure sobre la repercussió que té el mestissatge en la construcció d’una identitat. I de com aquesta identitat, lluny de visualitzar-se com quelcom enriquidor i plural, –en algunes vivències– passa a convertir-se en una pèrdua absoluta de la personalitat i en una reconstrucció contínua de la mateixa.


Ianire Gallego és d’Alcorcón, Madrid. Tot i que es dedica a la investigació clínica, sempre ha estat vinculada al món artístic a través de la dansa i, des de petita, l’escriptura, que li ha fet trobar la calma en moments de dubte. Després de formar part de la residència d’artistes africans i afrodescendents a @Konventzero i col·laborar en la setena edició de @blackbarcelona_afro d’enguany, ha decidit continuar investigant la seva vida i donant-li forma a la seva obra.


VUITENA edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Idiomes: castellà
Durada: 30 minuts
Edat recomanada: +12 anys
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA