El plural d’arbre és nosaltres- La Tangenta

Dijous 2 de novembre a les 20:00

Un estudi publicat el 2017 va comprovar que quan mira una obra de teatre, la gent del públic té els batecs sincronitzats. L’espai del teatre ens conforma com a súperorganisme en forma d’individus singulars i imprescindibles que, per sota de la superfície, estem connectats. El plural d’arbre és nosaltres és una aproximació en forma d’assaig escènic que prova d’explorar què vol dir nosaltres i de què està fet aquest vincle que ens uneix, amb el so com a hipòtesi.


La Tangenta és un marc que neix de la voluntat de fer possible el contacte entre les arts vives, la creació i el pensament. L’impuls principal és la necessitat de generar contextos d’investigació en un espai de gaudi, rigor i d’aprenentatge disruptiu, de vinculació entre universos diversos i de revalorització dels sabers plurals. Ens interessa des-jerarquitzar l’espai i el procés de creació entenent les cures com a estructura pilar en el treball compartit amb les persones i amb altres formes de vida sensible. El plural d’arbre és nosaltres és el primer dels seus projectes en el qual habitem la pregunta “què vol dir nosaltres?” mentre posem en qüestió els propis mecanismes de la teatralitat.


VUITENA edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Peça de creació col·lectiva en procés amb la interpretació de MARIANTÒNIA SALAS, l’espai sonor i producció en directe d’ANTONI LLULL, el disseny d’espai de CLÀUDIA VILÀ, el disseny d’objecte de MARIA ESTELRICH, el vestuari d’AINA CRESPÍ, l’assessorament de moviment de CARMEN MUÑOZ i LAURA LLITERAS, i la producció de LA TANGENTA.
Resta de l’equip en curs.

Peça resident al KONVENTSURALITA i LA FORNAl.
Amb el suport del TEATRE DE MANACOR, el TEATRE PRINCIPAL DE PALMA i el CONSELL DE MALLORCA.
Projecte guardonat amb el PREMI D’ARTS ESCÈNIQUES, PENSAMENT, RECERCA I CREACIÓ DE L’INSTITUT DEL TEATRE 2022.

Idiomes: català
Durada: 60 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA