UBU REX DE APPLICATION REJECTED / Festival RBLS

 

Les ànsies de poder no es veuen satisfetes després del cop d’estat dels Ubu, i aquesta serà la seva perdició. Ma i Pa Ubu, una parella semblant a un gra de pus infectat, ens expliquen –tot il·lustrant els altres personatges– com el poder ens ha fet viatjar per una història ensagnada, bruta i corrupta.

50% CATALÀ 50% ENGLISH 100% MERDA

UBU REX, la nostra adaptació d’Ubu Roi d’Alfred Jarry, és una sàtira multidisciplinària que juga i crea a partir de les llengües que parlem: català, castellà, anglès i francès, el treball d’objectes i titelles, la música en directe i molt de teatre. Una al·legoria del poder i la corrupció tenyida de surrealisme i bufons.


APPLICATION REJECTED és una companyia que barreja llengües, transforma clàssics i crea noves dramatúrgies. Defensem un teatre participatiu, conscient i provocador, i sempre en format de relaxed performance.

Companyia: APPLICATION REJECTED
Dramatúrgia i direcció: CHARLIE MILLS i JANA SERRA SENTINELLA
Interpretació: CHARLIE MILLSJANA SERRA SENTINELLAANNA CASTELLS i MARCEL MOLINA
Producció: JANA SERRA SENTINELLA
Música i espai sonor: ANNA CASTELLS/MARCEL MOLINA
Disseny de llums: ISA JOANIQUET
Disseny vestuari i escenografia: JANA SERRA
Disseny titelles i objectes animats: JESSICA EVANSCHARLIE MILLS i JANA SERRA SENTINELLA

Dijous 9 de novembre a les 20:00
Idiomes: Català, castellà, anglès i francès
Durada: 80 minuts
Entrades: Gratis per menors de 13 anys / 6 euros per a públic de 13 a 20 anys / 9 euros per a 21 a 25 anys / 12 euros per a +26 anys (Els mateixos preus online i taquilla)