Festival INFLUX [vídeo a escena] / 11-12 i 15-19 novembre 2023

Desena edició del Festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània. El festival INFLUX està organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM.

COMPRA ENTRADES AQUÍ

BONAMENTS DISPONIBLES vàlids pels espectacles del Festival Influx (dies 11 i 12 i del 15 al 19 de novembre):
3 espectacles x 35 euros: compra clicant aquí
5 espectacles x 50 euros: compra clicant aquí

 

 

Dissabte 11 novembre 2023. 20h
FRAU TRAPP

FIVE LINES és un espectacle multidisciplinari en el que les situacions on ens porta el protagonista, es poden observar des de diferents angles i perspectives gràcies al llenguatge del microcinema.
Un escenari distòpic en el que la terra agonitza després del –no tan llunyà– col·lapse climàtic, davant del qual la societat ha d’adaptar-se a uns espais blindats que sacrifiquen les seves llibertats a canvi de la seguretat. L’amor i les ganes de viure seran el que, com una melodia de fons, ens acompanyarà en el transcurs d’aquesta aventura on haurem de descobrir si dins d’aquest possible destí encara hi trobem alguna alternativa. A FIVE LINES les coses no van bé, no obstant, es reivindica la irònica persistència de la il·lusió que ens dona la força motora per imaginar i crear mons millors.
COMPRAR ENTRADES

Diumenge 12 novembre 2023. 20h
NELA PROJECTS

TOTHOM és un projecte produït per NeLa projects, creat per Lucia Bérešová i Néstor Calderer. Integrat per 16 cantaires de diverses nacionalitats, l’espectacle convida a una reflexió en format escènic sobre els vincles que establim a la vida. Per fer-ho, combina la música del grup coral ResonArt Vocal Ensemble, la veu i interpretació de Maider Lasa Santamaria amb tecnologia electroacústica, vídeomapping, moviment escènic, interpretació, poesia i joc de llums per donar suport a la narració d’una història sobre la manera que tenim les persones de relacionar-nos entre nosaltres i envers la natura. La fusió de totes aquestes disciplines aconsegueix crear una experiència sensorial a través d’un format escènic innovador en el món del cant coral a Catalunya.
COMPRAR ENTRADES

Dimecres 15 novembre 2023. 20h
MARK CUNNINGHAM & DR. TRUNA

MARK CUNNINGHAM i DR TRUNA en interacció sonora amb curtmetratges d’animació abstracta d’avantguarda dels anys 20 del segle passat. La seva música muta en una contínua pirueta de sons ritmes i melodies oníriques que bussegen en aquest treball abstracte i experimental de Walter Ruttman i els seus contemporanis.
COMPRAR ENTRADES

Dijous 16 novembre 2023. 20h
JORDINA ROS / PERE ESTADELLA / POL ROS

Immersió-432Hz captura la intersecció íntima entre l’ésser humà i la tecnologia en un món contemporani. Les accions performàtiques enriquides pel suport d’àudio i vídeo en temps real esdevenen un mirall que reflecteix les diverses dimensions d’aquesta convivència.
L’ésser humà i la tecnologia s’entrellacen en una dansa digital, on el cos esdevé la paleta d’expressió i la tecnologia, l’eina per aprofundir en les capes ocultes de la nostra psique. Les imatges capturades al moment i els sons sincronitzats són testimonis silents d’una relació complexa. Cada moviment corporal, cada ressò, es converteix en una narrativa en si mateix, formant una trama de l’emoció humana i la intel·ligència artificial.
COMPRAR ENTRADES

Divendres 17 novembre 2023. 20h
ANA RODRÍGUEZ LEÓN

Lectura poètica on dialoguen paraules i imatges sotmeses al glitch, a l’error, a la ferida, per explorar així els territoris de la desavinença íntima en clau de diari, de fúria i de ciència ficció.
Curtcircuit emocional i lingüístic, retrat contradictori d’un home estimat i autoretrat en descomposició.
COMPRAR ENTRADES

Dissabte 18 novembre 2023. 20h
TURBULENTE + ELOI EL BON NOI

Citlali Hernández (Turbulente) i Eloi Isern (Eloi el Bon Noi) s’han proposat fer a l’Influx la sessió més honesta de la seva vida. Són live coders, i el live coding és una pràctica artística honesta. Sobretot amb l’espectador: a les sessions de live coding tot el que l’artista escriu al seu ordinador és projectat a la vista del públic. Sense restriccions. Eloi el Bon Noi escriurà codi que genera música i Turbulente farà del codi del seu company el llenç a partir del qual generar tot el seu univers visual (a la vegada generat també amb codi i a temps real).
COMPRAR ENTRADES

Diumenge 19 novembre 2023. 20h
PIRÒMANA D’ARGOS (Núria Iglesias Rodríguez)

Això podria ser una rave, parteix d’una investigació a l’entorn rural de les Guilleries i de les Gavarres. És la interpretació d’un arxiu gestual i audiovisual que comprèn: entrevistes, un trànsit pel bosc guiat sobre pneumàtics, l’esquellerinc d’un gos, llenyataires, xerracs, castanyers, feixos de branques, fum i carbó, roures o ulls, fulles i tremolors. Narra el ritme biològic i també el del món que fa memòria i torna com qui prem un tronc amb les dents per no perdre el  muscle dins d’un galliner. També és un assaig híbrid que escolta allà on es dona una concentració immensa de creativitat durant un període curt. “Què és el foc?”, pregunten, i algú respon: “Ballem com si s’hagués d’acabar el món i la lluna surt cada nit”.
COMPRAR ENTRADES