L’APdC convoca 2 becas para el Laboratorio de solos de Jordi Cortés

L'APdC convoca 2 becas para el Laboratorio de solos de Jordi Cortés

Monòlegs de dansa és un laboratori de treball encaminat a la recerca i procés de creació d’un solo. Aquest curs potencia la capacitat d’intuïció, elaboració, decisió i organització cap a la creació d’un solo. El participant ha de venir al laboratori amb una idea, un embrió, un concepte, una llavor amb la qual vulgui treballar. Aquesta idea ens ajudarà a establir un marc des del qual anirem fent camí, plantejant noves preguntes, prenent decisions i desenvolupant el monòleg.

Aquest laboratori, que s’impartirà a tragantDansaofereix l’oportunitat de treballar amb l’acompanyament i l’assistència del ballarí, coreògraf i director Jordi Cortés. És un taller dirigit a ballarins, actors i intèrprets d’altres disciplines escèniques. També està obert a gent amb discapacitats físiques que desitgin endinsar-se en un procés de creació.

L’APdC ofereix dues beques per l’import del curs (225 €) a las que poden obtar únicament els socis. Trobaràs més informació de la beca a la convocatòria.

Acerca de cane

Producción ejecutiva de espectáculos y festivales de artes escénicas. Coordinación de proyectos y actividades artísticas y culturales. Asesoramiento en gestión cultural para compañías y colectivos artísticos
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.