CONCA Qüestionari i Suggeriments

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ha engegat un procés de revisió dels ajuts destinats a la creació artística per intentar millorar-los i fer-los més eficients. Amb la finalitat d’aconseguir un procés plural, en el qual es tingui en compte les opinions de tots els agents implicats, demanen la vostra participació. 

Només heu d’omplir el qüestionari que inclou diverses preguntes tancades i un espai final de text lliure per tal de rebre cometaris, consideracions i suggeriments que els ajudin al seu objectiu. Si l’espai reservat en l’enquesta no és suficient, sempre podeu enviar un missatge amb un text més llarg o amb documents adjunts a la següent adreça de correu electrònic: estudis.conca@gencat.cat.
 
El qüestionari estarà obert fins al dia 11 de setembre de 2009. El sistema utilitzat per fer l’enquesta és totalment confidencial i en cap moment es demanen dades personals que puguin identificar a la persona que l’està contestant. 

Accedir al qüestionari.

Acerca de cane

Producción ejecutiva de espectáculos y festivales de artes escénicas. Coordinación de proyectos y actividades artísticas y culturales. Asesoramiento en gestión cultural para compañías y colectivos artísticos
Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.