23 – Laura Llaneli23 – Laura Llaneli

Día: 21.12.12
Hora: 19:00
Precio: gratuito 

23

23 es la cuarta acción que se realiza dentro de la serie “Haz tu un espacio” de Laura Llaneli. El taller como espacio a reconocer y construir a través de diversas acciones. En este caso con un tema más desvinculado del espacio en sí y más cercano a lo musical.

Y en directo en línea en el siguiente canal:

http://www.ustream.tv/channel/laurallaneli 

http://www.laurallaneli.com

Laura Llaneli (Granada 1986) vive y trabaja en Barcelona. Realizó estudios musicales en el Conservatorio de Sabadell y es diplomada en diseño gráfico por la Escuela de Arte y Diseño Pau Gargallo y licenciada en Bellas por la Universidad de Barcelona. Actualmente cursa el Máster en Arte Sonoro de la UB y es artista residente en Estruch Sabadell.

Su trabajo versa entre lo sonoro y lo performático.

Es miembro de Sons de Barcelona y ha participado en festivales y exposiciones colectivas como Sense Títol 2010, Stripart 2011, Circuit Fest 2012, Festus 2012 y IV Bienal de Performances Deformes, entre otras


Dia: 21.12.12
Hora: 19:00
Preu: gratuït

23

23 és la quarta acció que es realitza dins de la sèrie “Fes teu un espai” de Laura Llaneli. El taller com a espai a reconèixer i construir a través de diverses accions. En aquest cas amb un tema més desvinculat de l’espai en si i més proper a allò musical.

I en directe en línia en el següent canal:

http://www.ustream.tv/channel/laurallaneli 

http://www.laurallaneli.com

Laura Llaneli (Granada 1986) viu i treballa a Barcelona. Va realitzar estudis muscials al Conservatori de Sabadell i és diplomada en disseny gràfic per l’ Escola d’Art i Disseny Pau Gargallo i llicenciada en Belles per la Universitat de Barcelona. Actualment cursa el Màster en Art Sonor de la UB i és artista resident a Estruch Sabadell. El seu treball versa entre el sonor i el performàtic.

És membre de Sons de Barcelona i ha participat en festivals i exposicions col·lectives com Sense Títol 2010, Stripart 2011, Circuit Fest 2012, Festus 2012 i IV Biennal de Performances deformes, entre altres.


 

Share

Comments are closed.