3 AL CUBO cia. Betti Combo3 AL CUBO cia. Betti Combo

3 AL CUBO cia. Betti Combo

Dentro del festival 30 Nits, espectáculo de Circo en el PARC CATALUNYA.

Los tres componentes de la compañía italiana BettiCombo juegan con cubos y los convierten en protagonistas de su espectáculo de circo.

Un cubo puede ser de plástico, de metal, de madera y sus usos, incontables. Así lo han visto los tres componentes de la compañía italiana BettiCombo, que la han transformado en materia viva y la han convertido en la estrella de su espectáculo de circo para todos los públicos. Todo empezó cuando nos pusimos el cubo en la cabeza, como una máscara, manifiestan. En una atmósfera absurda y cómica, unos personajes anónimos intentan descubrir quiénes son, se inventan un lugar imaginario y corren, bromean y se ríen de ellos mismos para liberarse de la máscara que los oprime.

FICHA ARTÍSTICA 

Intérpretes: Ilaria Sentir, Caspani Francesco, Fabrizio Rosselli

Organiza el Ayuntamiento de Sabadell con la colaboración CIUDADES AMIGAS DEL CIRCO.

3 AL CUBO cia. Betti Combo

Dins el festival 30 Nits, espectacle de Circ al PARC CATALUNYA.

Els tres components de la companyia italiana BettiCombo juguen amb cubells i els converteixen en protagonistes del seu espectacle de circ.

Un cubell pot ser de plàstic, de metall, de fusta i els seus usos, incomptables. Així ho han vist els tres components de la companyia italiana BettiCombo, que l’han transformat en matèria viva i lhan convertit en l’estrella del seu espectacle de circ per a tots els públics. Tot va començar quan ens vam posar el cubell al cap, com una màscara, manifesten. En una atmosfera absurda i còmica, uns personatges anònims intenten descobrir qui són, sinventen un lloc imaginari i corren, fan broma i es riuen dells mateixos per alliberarse de la màscara que els oprimeix.

 

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Ilaria Senter, Caspani Francesco, Fabrizio Rosselli

Organitza l’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració CIUTATS AMIGUES DEL CIRC.

Share

Comments are closed.