ACCNEO-GRUP – **theP. behavior machine**ACCNEO-GRUP – **theP. behavior machine**

** theP. behavior machine **

Los sistemas de inteligencia liència de enjambre están constituidos típicamente de agentes simples que interactúan entre ellos y con su ambiente. Los agentes siguen reglas simples y, aunque no existe una estructura de control que dictamine el comportamiento de cada uno de ellos, las interacciones locales entre los agentes conduce a la emergencia de un comportamiento global complejo. Ejemplos en la naturaleza incluyen colonias de hormigas, alineamiento de aves en vuelo, comportamiento de rebaños, crecimiento bacteriano y comportamiento de bancos de peces.

AccNeo ID presenta el proyecto ‘theP. behavior machine ‘, realizado gracias al apoyo de rocaumbert, fábrica de las artes y Ca l’Estruch.

Este trabajo, enmarcado dentro del arte de acción y intermedia, tiene como objetivo encontrar paralelismos entre performer y autómata, en cuanto a la forma de realizar una acción se trata.

Desde el Estruch de Sabadell y vía streaming se verá el resultado del proyecto, acogido en Roca Umbert a principios de año.

ACCNEO-GRUPO

Josep Domínguez Martínez (Barcelona, ​​1978), Jaume Aguirre y Puig (Barcelona, ​​1972)

Colaboramos juntos desde el año 2006 bajo el nombre AccNeo-grupo. El proyecto que presentamos y con el que vamos haciendo una serie de trabajos que hibridan la acción performática y las nuevas tecnologías se llama incívicos y es proyecto residente en Can Xalant desde el año 2009 y Ca l’Estruch en 2010. Nuestros proyectos recientes son; ‘La casa tomada’. Exposición colectiva de artistas residentes en Can Xalant. Can Xalant (Mataró). 7a Muestra sonora y visual. Convento de San Agustín. Barcelona. Festival Internacional de Video-arte LOOP. Programa Internacional de Universidades, Facultad de Bellas Artes de Barcelona. Medialounge – Hotel Catalonia Ramblas. Barcelona. Festival Internacional de Video-arte LOOP. Video-performance Expectator (Off-Loop). Barcelona. 5a encuentro y muestra de arte multidisciplinar. Casa de la Cultura de la Diputación de Girona

**theP. behavior machine**

Els sistemes d’intel·liència d’eixam estan constituïts típicament d’agents simples que interactuen entre ells i amb el seu ambient. Els agents segueixen regles simples i, encara que no existeix una estructura de control que dictamini el comportament de cada un d’ells, les interaccions locals entre els agents condueix a l’emergéncia d’un comportament global complex. Exemples en la naturalesa inclouen colònies de formigues, alineament d’aus en vol, comportament de ramats, creixement bacterià i comportament de bancs de peixos.

AccNeo I D presenta el projecte ‘theP. behavior machine’, realitzat gràcies al suport de Rocaumbert, fàbrica de les arts i Ca l’Estruch.

Aquest treball, emmarcat dins l’art d’acció i intermédia, te com a objectiu trobar paral.lelismes entre performer i autómat, en quant a la forma de realitzar una acció es tracta.

Des de l’Estruch de Sabadell i via streaming es veurà el resultat del projecte, acollit a Roca Umbert a principis d’any.

ACCNEO-GRUP

Josep Domínguez Martínez (Barcelona, 1978), Jaume Aguirre i Puig (Barcelona, 1972)

Col·laborem plegats des de l’any 2006 sota el nom AccNeo-grup. El projecte que presentem i amb el qual anem fent tot un seguit de treballs que hibriden l’acció performàtica i les noves tecnologies s’anomena Incívics i és projecte resident a Can Xalant des de l’any 2009 i a Ca l’Estruch el 2010. Els nostres projectes recents son; ‘La casa tomada’. Exposició col.lectiva d’artistes residents a Can Xalant. Can Xalant (Mataró). 7a Mostra sonora i visual. Convent de Sant Agustí. Barcelona. Festival Internacional de Video-art LOOP. Programa Internacional d’Universitats, Facultat de Belles Arts de BCN. Medialounge – Hotel Catalonia Ramblas. Barcelona. Festival Internacional de Video-art LOOP. Video-performance Expectator (Off-Loop). Barcelona. 5a trobada i mostra d’art multidisciplicar. Casa de la Cultura de la Diputació de Girona


Share

Comments are closed.