ACTIVIDADES PEDAGÓGICASACTIVITATS PEDAGÒGIQUES

ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES

La temporada 2009/10, desde el Área de Creación y Difusión de las Artes del Ayuntamiento de Sabadell se inició, con mucho empuje, el programa Los Institutos en L’Estruch. El objetivo es dar a conocer el equipamiento, informar de qué se hace, movilizar el estudiante, enriquecer sus experiencias, apoyar al profesorado en la formación de los alumnos y crear público con criterio. De cara al curso 2010/11 queremos animar a los estudiantes con nuevas propuestas que seguro que les pueden interesar, tanto por lo que tienen de innovadoras en el tratamiento de lenguajes escénicos como por las historias que cuentan. Los proyectos Estruch los Institutos y Estruch en Vivo no existirían sin la complicidad de los centros y, sobre todo, la de sus docentes.

Los Institutos en el Estruch

ESTO ES RITMO

Proyecto dirigido a: 4 º de ESO, bachillerato, formación profesional y adultos

Enero-febrero 2011

Máximo 50 personas por grupo

A partir del visionado de la películaWest side story (de Robert Wise y Jerome Robbins), el coreógrafo Juan Carlos Garcíade la compañía Lanònima Imperial, propondrá a los estudiantes un taller de danzateatro de cuatro horas que finalizará con un montaje. Damos continuidad a unproyecto iniciado a principios de 2010.

Imágenes esto es ritmo 2010 con la coreógrafa Marcè Boronat y el realizador Ignacio Acconci.

ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES

La temporada 2009/10, des de l’Àrea de Creació i Difusió de les Arts de l’Ajuntament de Sabadell es va iniciar, amb molta empenta, el programa Els Instituts a L’Estruch. L’objectiu és donar a conèixer l’equipament, informar de què s’hi fa, mobilitzar l’estudiant, enriquir les seves experiències, donar suport al professorat en la formació dels alumnes i crear públic amb criteri. De cara al curs 2010/11 volem engrescar els estudiants amb noves propostes que segur que els poden interessar, tant pel que tenen d’innovadores en el tractament de llenguatges escènics com per les històries que conten. Els projectes Estruch als Instituts i Estruch en Viu no existirien sense la complicitat dels centres i, sobretot, la dels seus docents.

Els Instituts a l’Estruch

AIXÒ ÉS RITME

Projecte adreçat a: 4t d’ESO, batxillerat, formació professional i adults

Gener-febrer 2011 

Màxim 50 persones per grup

A partir del visionat de la pel·lícula West side story (de Robert Wise i Jerome Robbins), el coreògraf Juan Carlos García de la companyia Lanònima Imperial, proposarà als estudiants un taller de dansa teatre de quatre hores que finalitzarà amb un muntatge.

Donem continuïtat a un projecte iniciat a principis de 2010.

Imatges això és ritme 2010 amb la coreògrafa Marcè Boronat i el realitzador Ignacio Acconcia.

Share

Comments are closed.