ACTIVIDADES PEDAGÓGICASACTIVITATS PEDAGÒGIQUES

ACTIVIDADES PEDAGÓGICAS

El curso 2009/10, y dentro del proyecto Estruch en Vivo, pasaron por el equipamiento un total de 500 alumnos de la ciudad, unos viendo ensayos abiertos de compañías que luego han estrenado en el teatro de l’Estruch, otros participando en un taller improvisado y aunque hubo que hacer visitas guiadas para conocer de cerca el trabajo de los artistas y asistiendo a espectáculos dentro del horario lectivo. Para el nuevo curso, nuevas propuestas acercan la gran actividad del equipamiento a los estudiantes de la ciudad como la visita guiada a los talleres de los artistas y un taller para profundizar en el cómo y el porqué de una performance.

Talleres Estruch en Vivo

El taller y los artistas:

Visita guiada por el Estruch en que los alumnos podrán conocer los artistas que trabajan, ver algún fragmento de sus producciones y participar en un taller de reflexión sobre las nuevas formas de creación contemporánea tanto en artes en vivo como en las artes visuales.

Actividad incluida dentro del programa CIUDAD Y ESCUELA de la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Sabadell.

Actividad gratuita Máximo 25 alumnos por grupo.

Visita dirigida a primaria y secundaria.

Martes y jueves de 10 a 12 h Responsable de la actividad: artista y guía Ester G. Mecias.

Información e inscripciones: Ciudad y escuela.

T.937.45.33.00.

ACTIVIDADES PEDAGÓGICAS

Els curs 2009/10, i dins el projecte Estruch en Viu, van passar per l’equipament un total de 500 alumnes de la ciutat, uns veient assaigs oberts de companyies que després han estrenat al teatre de l’Estruch, d’altres participant en un taller improvisat i encara hi va haver que van fer visites guiades per conèixer de prop la feina dels artistes i assistint a espectacles dins l’horari lectiu. Per al nou curs, noves propostes acosten la gran activitat de l’equipament als estudiants de la ciutat com la visita guiada als tallers dels artistes i un taller per aprofundir en el com i el perquè d’una performance.

Tallers Estruch en Viu

Et taller i els artistes: 

Visita guiada per l’Estruch en què els alumnes podran conèixer els artistes que hi treballen, veure algun fragment de les seves produccions i participar en un taller de reflexió sobre les noves formes de creació contemporània tant en arts en viu com en les arts visuals.

Activitat inclosa dins el programa CIUTAT I ESCOLA de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell.

Activitat gratuïta Màxim 25 alumnes per grup.

Visita adreçada a primària i secundària.

Dimarts i dijous de 10 a 12 h Responsable de l’activitat: artista i guia Ester G. Mecias.

Informació i inscripcions: Ciutat i escola.

T.937.45.33.00.

Share

Comments are closed.