ALBERT PLA i PASCAL COMELADE A LA FARÀNDULAALBERT PLA i PASCAL COMELADE A LA FARÀNDULA

ALBERT PLA i PASCAL COMELADE A LA FARÀNDULA

Precio = 22€

VAL, por dos entradas con el 15% de descuento cada una.

Viernes 4 de mayo a las 9 de la noche Albert Pla y Pascal Comelade finalizan su gira del Somiatruites en el Teatro La Farándula de Sabadell.

“Somiatruites”, es un espectáculo d’Albert Pla, Pascal Comelade y la Pequeña Orquesta de Títeres Somiatruites.

Pequeñas canciones y ambientes musicales, que ilustran el mundo de pensamientos, recuerdos, anhelos y estado de ánimo que sentimos antes de dormir | En esos instantes en la cama donde todo es posible con nuestra imaginación. Más fantásticos, más potentes, más surrealistas que los propios sueños, aquellos pensamientos se hacen reales mientras intentamos dormirá |

Premio ARC 2011 al mejor espectáculo en directo

Organizado por U y U para más información: www.uiu.cat

Venta de entradas a la recepción del Hotel Urpí abierta 365 días x 24 horas y en las taquillas del espacio donde tiene lugar el evento.
También por teléfono al 902 400 222 o por internet 24h en la web de El Corte Inglés o en todos sus establecimientos comerciales.ALBERT PLA i PASCAL COMELADE A LA FARÀNDULA

Preu = 22€

VAL, per dues entrades amb el 15% de descompte cadascuna.

Divendres 4 de maig a les 9 del vespre Albert Pla i Pascal Comelade finalitzen la seva gira del Somiatruites al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Somiatruites“, és un espectacle d’Albert Pla, Pascal Comelade i la Petita Orquestra de Titelles Somiatruites.

Petites cançons i ambients musicals, que il·lustren el món de pensaments, records, anhels i estat d’ànim que sentim abans de dormir | En aquells instants dins del llit on tot és possible amb la nostra imaginació. Més fantàstics, més potents, més surrealistes que els propis somnis, aquells pensaments es fan reals mentre intentem dormir.

Premi ARC 2011 al millor espectacle en directe

Organitzat per U i U per més informació: www.uiu.cat

Venda d’entrades a la recepció de l’Hotel Urpí oberta 365 dies x 24h i a les taquilles de l’espai on té lloc l’esdeveniment.
També per telèfon al 902 400 222 o per internet 24h al web de El Corte Inglés o a tots els seus establiments comercials.

Share

Comments are closed.