CONVOCATÒRIA PROJECTES EN RESIDÈNCIA: ECONOMIA, ESTÈTICA, JURISPRUDÈNCIA – NAUESTRUCH Primavera-Estiu 2011CONVOCATÒRIA PROJECTES EN RESIDÈNCIA: ECONOMIA, ESTÈTICA, JURISPRUDÈNCIA – NAUESTRUCH Primavera-Estiu 2011

CONVOCATORIA PROYECTOS EN RESIDENCIA: ECONOMÍA, ESTÉTICA, JURISPRUDENCIA

NauEstruch

Primavera – Verano 2011

NauEstruch es el área de L’Estruch orientada a las artes visuales especializada en proyectos artísticos vinculados a las prácticas performáticas. NauEstruch, el espacio de artes visuales de la Fábrica de Creación de Artes en Vivo L’Estruch de Sabadell, hace pública la convocatoria de residencias Primavera-Verano de 2011 (mayo, junio, septiembre). Las convocatorias de NauEstruch se dirigen a todos los artistas que quieran desarrollar un proyecto artístico, dentro de cualquier disciplina artística (instalación, vídeo, fotografía, intervención, nuevos medios, etc.), vinculado a las prácticas performáticas (acción, teatro , danza, artivismo, happening, intervenciones urbanas, artes locativas, etc.), a presentar una propuesta de residencia para los meses de mayo, junio y septiembre de 2011.

Esta convocatoria abre una nueva línea de residencias de proyectos con orientación temática. En esta ocasión NauEstruch búsqueda proyectos que se encuentren en las confluencias de los ámbitos de la economía, la estética y la jurisprudencia. Una zona de trabajo de creciente interés para muchos artistas y que permite acoger proyectos que, desde las artes visuales y desde la performatividad de la propia práctica, refleja críticamente las formas del actual sistema económico, experimentan con modelos económicos y jurídicos alternativos, o analizan estas dimensiones dentro de la propia singularidad del sistema artístico.

La convocatoria se sitúa en el contexto de un taller que también alrededor de esta temática se celebrará en otoño 2011, enlazando con la presentación de los proyectos realizados durante las residencias. El taller estará dirigido por Octavi Comeron, como actividad complementaria de la exposición “La balada del valor de uso” que este artista e investigador presentará en mayo-junio de 2011 en NauEstruch.

NauEstruch dispone de varios talleres de producción en la NauSud, una nave de quinientos metros cuadrados en Ca l’Estruch, y un centro de producción multimedia, MediaEstruch, perfectamente equipado para el desarrollo de los proyectos seleccionados. NauEstruch ofrece, igualmente, la posibilidad de residencia gratuita en L’Estruch, bajo depósito de fianza, los artistas que requieran de vivir en Sabadell durante los meses de producción de su proyecto. Estruch dispone, igualmente, de una sala de exposiciones y de un teatro para la exhibición posterior de los proyectos artísticos realizados en residencia.

Los artistas interesados ​​en desarrollar un proyecto de creación en NauEstruch durante los meses de mayo, junio y septiembre hay que presenten una solicitud por correo electrónico a almudena@ajsabadell.cat, explicitando en el asunto del mensaje “Solicitud Residencia NauEstruch”. Los solicitantes deben hacer constar una breve biografía y una introducción al proyecto artístico que desean producir durante la residencia.

CONVOCATÒRIA PROJECTES EN RESIDÈNCIA: ECONOMIA, ESTÈTICA, JURISPRUDÈNCIA

NauEstruch

Primavera – Estiu 2011

NauEstruch és l’àrea de L’Estruch orientada a les arts visuals especialitzada en projectes artístics vinculats a les pràctiques performàtiques. NauEstruch, l’espai d’arts visuals de la Fàbrica de Creació d’Arts en Viu L’Estruch de Sabadell, fa pública la convocatòria de residències Primavera-Estiu d’2011 (maig, juny, setembre). Les convocatòries de NauEstruch s’adrecen a tots els artistes que vulguin desenvolupar un projecte artístic, dins de qualsevol disciplina artística (instal·lació, vídeo, fotografia, intervenció, nous mitjans, etc.), vinculat a les pràctiques performàtiques (acció, teatre, dansa, artivisme, happening, intervencions urbanes, arts locatives, etc.), a presentar una proposta de residència per als mesos de maig, juny i setembre de 2011.

Aquesta convocatòria obre una nova línia de residències de projectes amb orientació temàtica. En aquesta ocasió NauEstruch cerca projectes que es trobin en les confluències dels àmbits de l’economia, l’estètica i la jurisprudència. Una zona de treball de creixent interès per a molts artistes i que permet acollir projectes que, des de les arts visuals i des de la performativitat de la pròpia pràctica, emmirallen críticament les formes de l’actual sistema econòmic, experimenten amb models econòmics i jurídics alternatius, o analitzen aquestes dimensions dins la pròpia singularitat del sistema artístic.

La convocatòria es situa en el context d’un taller que també al voltant d’aquesta temàtica es celebrarà a la tardor 2011, enllaçant amb la presentació dels projectes realitzats durant les residències. El taller estarà dirigit per Octavi Comeron, com a activitat complementària de l’exposició “La balada del valor d’ús” que aquest artista i investigador presentarà el maig-juny del 2011 a NauEstruch.

NauEstruch disposa de diversos tallers de producció a la NauSud, una nau de cinc-cents metres quadrats a Ca l’Estruch, i un centre de producció multimèdia, MediaEstruch, perfectament equipat per al desenvolupament dels projectes seleccionats. NauEstruch ofereix, igualment, la possibilitat de residència gratuïta a L’Estruch, sota dipòsit de fiança, als artistes que requereixin de viure a Sabadell durant els mesos de producció del seu projecte. L’Estruch disposa, igualment, d’una sala d’exposicions i d’un teatre per a l’exhibició posterior dels projectes artístics realitzats en residència.

Els artistes interessats a desenvolupar un projecte de creació a NauEstruch durant els mesos de maig, juny i setembre cal que presentin una sol·licitud per correu electrònic a almudena@ajsabadell.cat, tot explicitant a l’assumpte del missatge “Sol·licitud Residència NauEstruch”. Els sol·licitants han de fer constar una breu biografia i una introducció al projecte artístic que desitgen de produir durant la residència.


Share

Comments are closed.