EL APRENDIZAJE de Roberto Romei i Juan Carlos LéridaEL APRENDIZAJE de Roberto Romei i Juan Carlos Lérida

EL APRENDIZAJERoberto Romei y Juan Carlos Lérida: dos artistas, dos técnicas, dos sensibilidades que, después de muchos años de contactos e intercambios, sienten el deseo y la exigencia de poner en común sus experiencias. La casualidad les sale al encuentro en forma de cuento del dramaturgo francés Jean-Luc Lagarce, que les habla des del fondo de la existencia, allí donde la vida y la muerte se tocan. Y es así como nace El aprendizaje, un espectáculo que descubre un punto de vista nuevo sobre la danza, el teatro, el flamenco, la expresividad del movimiento, la posibilidad de explicar una historia sin la literalidad de la palabra. Con Romei y Lérida, la soledad del hombre en la cama de un hospital que observa, se deja alimentar, mover, limpiar y que va recuperando, lentamente, el contacto con su cuerpo y con la vida se coloca en primer plano.

FICHA ARTÍSTICA:

Dirección: Roberto Romei

Coreografia: Juan Carlos Lérida

Interpretación: Juan Carlos Lérida

Música: Sila

Espacio y vestuario: Roger Orra

Producción: Montse Prat i Txell Felip (Eteri) i Danilo Pioli (Dancebox.es)

Con el soporte de: CoNCA, Consell Nacional de la cultura i de les arts de Catalunya, Mercat de les Flors (Barcelona), En Danza-espacio vivo (Sevilla).

Programa de residencias Endanza.espacio vivo en el caS

Cia resident a l’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu.

www.juancarloslerida.com

PRECIO: 10€EL APRENDIZAJERoberto Romei i Juan Carlos Lérida: dos artistes, dues tècniques, dues sensibilitats que, després de molts anys de contactes i intercanvis, senten el desig i l’exigència de posar en comú les seves experiències. La casualitat els surt a l’encontre en forma de conte del dramaturg francès Jean-Luc Lagarce, que els parla des del fons de l’existència, allí on la vida i la mort es toquen. I és així com neix El aprendizaje, un espectacle que descobreix un punt de vista nou sobre la dansa, el teatre, el flamenc, l’expressivitat del moviment, la possibilitat d’explicar una història sense la literalitat de la paraula. Amb Romei i Lérida, la solitud de l’home en el llit d’un hospital que observa, es deixa alimentar, moure, netejar i que va recuperant, lentament, el contacte amb el seu cos i amb la vida es col·loca en primer pla.

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Roberto Romei

Coreografia: Juan Carlos Lérida

Interpretació: Juan Carlos Lérida

Músic: Sila

Espai i vestuari: Roger Orra

Producció: Montse Prat i Txell Felip (Eteri) i Danilo Pioli (Dancebox.es)

Amb el suport de: CoNCA, Consell Nacional de la cultura i de les arts de Catalunya, Mercat de les Flors (Barcelona), En Danza-espacio vivo (Sevilla).

Programa de residencias Endanza.espacio vivo en el caS

Cia resident a l’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu

www.juancarloslerida.com

PREU: 10€

Share

Comments are closed.