EL ARTE DE LAS ARPILLERAS | TERTULIAS I ACTIVIDAD PARTICIPATIVAL’ART DE LES ARPILLERES | TERTÚLIA I ACTIVITAT PARTICIPATIVA

LABORATORIO SOCIAL METROPOLITANO

El Taller1 de NauEstruch convierte en una mesa de encuentro y de trabajo de plataformas de prácticas sociales y de propuestas creativas de Sabadell. Un espacio abierto y permanente para la colaboración comunitaria y un laboratorio para la producción de red local. Este proyecto en residencia, con la coordinación de Acción Cultural Metropolitana, incluye su propia programación de actividades y cuida de la exposición Fertilización Cruzada en junio.

http://accioculturalmetropolitana.wordpress.com

Nos acercaremos al arte de las arpilleras, los cuadros hechos con retales de ropa que en Chile se cosían clandestinamente en tiempos de dictadura militar. Tertulia y actividad a cargo de Salud Torné, dirigido a personas que tengan ganas de compartir historias personales dentro de un eco colectivo.

Lugar: NauEstruch. Taller1, c/ Sant Isidre, 140
Día: miércoles 28 de novembre
Hora: 18:30 h
Precio: gratuito

LABORATORI SOCIAL METROPOLITÀ 

El Taller1 de NauEstruch esdevé una taula de trobada i de treball de plataformes de practiques socials i de propostes creatives de Sabadell.

Un espai obert i permanent per a la col·laboració comunitària i un laboratori per a la producció de xarxa local. Aquest projecte en residència, amb la coordinació d’Acció Cultural Metropolitana, inclou la seva pròpia programació d’activitats i te cura de la exposició Fertilització Creuada al juny.

http://accioculturalmetropolitana.wordpress.com

Ens aproparem a l’art de les arpilleres, els quadres fets amb retalls de roba que a Xile es cosien clandestinament en temps de dictadura militar. Tertúlia i activitat a càrrec de Salut Torné, dirigit a persones que tinguin ganes de compartir històries personals dins un ressò col·lectiu.

Lloc: NauEstruch. Taller1, c/ Sant Isidre, 140
Dia: dimecres 28 de novembre
Hora: 18:30 h
Preu: gratuït


Share

Comments are closed.