EL JARDÍN DE LA AMISTADEL JARDÍ DE L’AMISTAT

PRECIO: 45€

ÚLTIMOS DÍAS DE INSCRIPCIÓN

TACRES: EL JARDÍN DE LA AMISTAD
Memoria y recuperación de un jardín comunitario

Organiza Sitesize y Acción Cultural Metropolitana

El Jardín de la Amistad es un taller que se plantea trabajar sobre la reconstrucción de un lugar. Se trata de recuperar la memoria de lo que fue un proyecto pionero del naturismo catalán y que actualmente es un solar abandonado en el barrio de Can Rull de Sabadell.

Para recuperar el legado y el patrimonio de esta iniciativa liderada por naturista Luz de la Selva, que a estas alturas todavía queda invisible por la ciudad, nos proponemos iniciar un proceso para desvelar la historia, la cultura y los saberes de este Jardín de la mano de personas cercanas a la experiencia. La finalidad de este trabajo es poner en contexto este pasado tan rico y hacerlo mediante la proyección de un jardín comunitario. Para llevar a cabo la iniciativa indagaremos en el pasado y presente de las redes locales, la tradición libertaria y naturista en Sabadell, las tipologías de jardines comunitarios y la acción cooperativa que se puede desplegar para iniciar la reconstrucción sobre el terreno del Jardín del Amistad.

En las sesiones conducidas por Sitesize y Acción Cultural Metropolitana, pondremos en marcha un proceso participado sobre la construcción colectiva de este espacio de la ciudad, desde la escritura emocional hasta el sentido práctico de autoposesión autónoma del lugares. Se prevé una continuidad más allá de las fechas de este taller

Para participar en El Jardín de La Amistad enviar mensaje a estruch@ajsabadell.cat, poniendo en el asunto “Inscripción Tacres 2012” y adjuntando el currículum y los intereses en el taller.

VIERNES ALTERNOS, DEL 3 DE FEBRERO AL 30 DE MARZO DE 2012

PREU: 45€

ÚLTIMS DIES DE INSCRIPCIÓ

TACRES: EL JARDÍ DE L’AMISTAT
Memòria i recuperació d’un jardí comunitari

Organitza Sitesize i Acció Cultural Metropolitana

El Jardí de l’Amistat és un taller que es planteja treballar sobre la reconstrucció d’un lloc. Es tracta de recuperar la memòria del que va ser un projecte pioner del naturisme català i que actualment és un solar abandonat al barri de Can Rull de Sabadell.

Per tal de recuperar el llegat i el patrimoni d’aquesta iniciativa liderada pel naturista Llum de la Selva, que a hores d’ara encara resta invisible per la ciutat, ens proposem iniciar un procés per desvetllar la història, la cultura i els sabers d’aquest Jardí de la mà de persones properes a l’experiència. La finalitat d’aquest treball és posar en context aquest passat tan ric i fer-ho mitjançant la projecció d’un jardí comunitari. Per dur a terme la iniciativa indagarem en el passat i present de les xarxes locals, la tradició llibertària i naturista a Sabadell, les tipologies de jardins comunitaris i l’acció cooperativa que es pot desplegar per iniciar la reconstrucció sobre el terreny del Jardí de l’Amistat.

A les sessions conduïdes per Sitesize i Acció Cultural Metropolitana, posarem en marxa un procés participat sobre la construcció col·lectiva d’aquest espai de la ciutat, des de l’escriptura emocional fins al sentit pràctic d’autopossessió autònoma del llocs. Es preveu una continuïtat més enllà de les dates d’aquest taller

Per participar a El Jardi de L’Amistat cal enviar missatge a estruch@ajsabadell.cat, tot posant a l’assumpte “Inscripció Tacres 2012” i adjuntant el currículum i els interessos en el taller.

DIVENDRES ALTERNS, DEL 3 DE FEBRER AL 30 DE MARÇ DE 2012


Share

Comments are closed.