EL TALLER Y LOS ARTISTASEL TALLER I ELS ARTISTES

El taller y los artistas es una actividad educativa que pretende generar un acercamiento a los espacios de creación contemporánea del Estruch, para entender su funcionamiento y las particularidades de cada taller o sala de ensayo según las necesidades de los diferentes artistas (artes escénicas, artes visuales, música, …).

La actividad consiste en una visita guiada a los diferentes espacios de creación, donde los estu-diantes podrán ver de cerca el trabajo de algunos de los artistas residentes en el Estruch y tendrán la oportunidad de hablar con ellos sobre su proceso creativo. Durante el recorrido, descubrirán la reconversión de la fábrica textil Ca l’Estruch en una fábrica de creación de las artes en vivo.

La visita guiada se complementa con una propuesta experimental que permitirá a los alumnos reflexionar sobre el concepto de artista, su espacio de trabajo, el proceso de creación y el arte contemporáneo.

A quién se dirige: todos los niveles educativos y grupos de adultos (la actividad se adapta en cada caso a los distintos cursos)
Duración: 2 horas (excepto grupos de educación infantil: 1 h 15 min.)
Aforo: grupo clase
Fechas y horarios: todos los martes y jueves, de 10:00 a 12:00 h. Es posible concertar otro día y hora en caso de necesidad.
Precio: gratuito

INSCRIPCIÓN:
Debe hacer la reserva a través de la web de Ciudad y Escuela: http://w2.sabadell.cat/ca/ciutat-i-escola Una vez inscritos, el Estruch se pondrá en contacto con el profesor responsable de la reserva para Con el fin de concertar la fecha concreta de la visita.

INFORMACIÓN:
A partir del 4 de septiembre en L’Estruch.
Persona de contacto: Ada Cruz / Salud Tarruell
Teléfono: 93 717 25 71 (martes, de 9.30 a 14.00)
Correo electrónico: formacioestruch@ajsabadell.cat
Web: www.lestruch.catEl taller i els artistes és una activitat educativa que pretén generar un acostament als espais de creació contemporània de l’Estruch, per tal d’entendre el seu funcionament i les particularitats de cada taller o sala d’assaig segons les necessitats dels diferents artistes (arts escèniques, arts visuals, música,…).

L’activitat consisteix en una visita guiada als diferents espais de creació, on els es- tudiants podran veure de prop el treball d’alguns dels artistes residents a l’Estruch i tindran l’oportunitat de parlar amb ells sobre el seu procés creatiu. Durant el recorregut, descobriran la reconversió de la fàbrica tèxtil Ca l’Estruch en una fàbrica de creació de les arts en viu.

La visita guiada es complementa amb una proposta experimental que permetrà als alumnes reflexionar sobre el concepte d’artista, el seu espai de treball, el procés de creació i l’art contemporani.

A qui s’adreça: tots els nivells educatius i grups d’adults (l’activitat s’adapta en cada cas als diferents cursos)
Durada: 2 hores (excepte grups d’educació infantil: 1 h 15 min.)
Aforament: grup classe
Dates i horaris: tots els dimarts i dijous, de 10:00 a 12:00 h. És possible concertar un altre dia i hora en cas de necessitat.
Preu: gratuït

INSCRIPCIÓ:
Heu de fer la reserva a través del web de Ciutat i Escola: http://w2.sabadell.cat/ca/ciutat-i-escola Un cop inscrits, l’Estruch es posarà en contacte amb el professor responsable de la reserva per tal de concertar la data concreta de la visita.

INFORMACIÓ:
A partir del 4 de setembre a L’Estruch.
Persona de contacte: Ada Cruz / Salut Tarruell
Telèfon: 93 717 25 71 (dimarts, de 9.30 a 14.00)
Correu electrònic: formacioestruch@ajsabadell.cat
Web: www.lestruch.cat


Share

Comments are closed.