ESPECTACULO ANULADOESPECTACLE ANUL·LAT

NOSTEMELAANULACIÓN ESPECTÁCULO

PRECIO: 5€

Por razones ajenas a la organización se ha anulado el espectáculo.

Para devolver las entradas hay que ir al mismo lugar donde se han comprado: Teatro Principal, horarios de taquilla: miércoles y jueves de 18 a 20 hy viernes y sábado de 11 a 13 hy de 18 a 20 h.

Próximamente os confirmaremos la fecha de representación (probablemente durante el mes de septiembre de 2011).

Después de trabajar juntas en diferentes proyectos, las bailarinas y coreógrafas Ana Aguirre y Cristina Roca decidieron iniciar un nuevo camino creativo y explorar la gran cantidad a ideas que bullían dentro de sus cabezas. El resultado de su trabajo ya tiene forma de espectáculo: Nostemela. Con una mirada que se focaliza en el cuerpo y en la intensidad de la experiencia de cuidar a uno mismo, Nostemela es un juego de pronombres débiles (nos, te, me, la) que nos interroga sobre la capacidad abarcar a nosotros mismos en la vida diaria. ¿Somos realmente débiles? ¿O más bien somos más importantes y fuertes de lo que pensamos? Aguirre y Roca nos recuerdan que es tan intenso todo lo que nos rodea que, a veces, cuesta recordar la importancia de cuidar a uno mismo.

FICHA ARTÍSTICA

Creación e interpretación: Anna Aguirre y Cristina Roca

Escenografía: Ton Roura, Josep Roca y Luisa Andreu

Fotografía: Nadia López y Ángeles Vilella

Con el soporte de Associació de Dansa Contemporània NOSTEMELAANUL·LACIÓ ESPECTACLE

PREU: 5€

Per raons alienes a l’organització s’ha anul·lat l’espectacle .

Per retornar les entrades cal anar al mateix lloc on s’han comprat: Teatre Principal, horaris de taquilla: dimecres i dijous de 18 a 20 h i divendres i dissabte d’11 a 13 h i de 18 a 20 h.

Properament us confirmarem la data de representació (provablement durant el mes de setembre de 2011).

Després de treballar juntes en diferents projectes, les ballarines i coreògrafes Anna Aguirre i Cristina Roca van decidir iniciar un nou camí creatiu i explorar la gran quantitat d’idees que bullien dins dels seus caps. El resultat del seu treball ja té forma d’espectacle: Nostemela. Amb una mirada que es focalitza en el cos i en la intensitat de l’experiència de tenir cura d’un mateix, Nostemela és un joc de pronoms febles (nos, te, me, la) que ens interroga sobre la capacitat abastar-nos a nosaltres mateixos en la vida diària. Som realment febles? O bé som més importants i forts del que ens pensem? Aguirre i Roca ens recorden que és tan intens tot allò que ens envolta que, de vegades, costa recordar la importància de tenir cura d’un mateix.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació: Anna Aguirre i Cristina Roca

Escenografia: Ton Roura, Josep Roca i Lluïsa Andreu

Fotografia: Nadia López i Àngels Vilella

Amb el suport de Associació de Dansa Contemporània

Share

Comments are closed.