Flamenc a tres: Gema Caballero, Elena Briega i Pedro BarragánFlamenc a tres: Gema Caballero, Elena Briega i Pedro Barragán

FLAMENCOSe estrena esta noche. Líric, clásico como los magistrales cantantes de Pepe Marchena o Vallejo. La espléndida voz de la granadina Gema Caballero, habitual al lado de la gran bailaora Elena Briega, de Castellar del Vallès y formada en el Instituto del Teatro, aporta lecciones de la antigua Escuela Bolera, surgida al siglo XVIII pero genuinamente moderna entrada el XXI. Con el guitarrista barcelonés Pedro Barragán, acompañante asiduo de Carmen linares, suman tres artes en un sentido afino: Flamenco a tres, el de los tres artistas.

FICHA ARTÍSTICA:

Cante: Gema Caballero

Baile: Elena Briega

Guitarra: Pedro Barragán

PRECIO: 10€FLAMENCOS’estrena aquesta nit. Líric, tendre però punyent, i clàssic com els magistrals cantes de Pepe Marchena o Vallejo. L’esplèndida veu de la granadina Gema Caballero, habitual al costat de la gran bailaora Rocío Molina, els fa frescos i nous, de meravella. La bailaora Elena Briega, de Castellar del Vallès i formada a l’Institut del Teatre, hi aporta ressons de l’antiga Escuela Bolera, sorgits al segle XVIII però genuïnament moderns entrat el XXI. Amb el guitarrista barceloní Pedro Barragán, acompanyant assidu de Carmen Linares, sumen tres arts en un sentir afí: Flamenc a tres, el de tres artistes.



FITXA ARTÍSTICA

:

Cante: Gema Caballero

Baile: Elena Briega

Guitarra: Pedro Barragán
PREU: 10€

Share

Comments are closed.