Formación a l’EstruchFormació a l’Estruch


L’Estruch contiene un programa de actividades de pedagogía, formación e investigación en torno a la cultura y su relación con los nuevos contextos tecnológicos.

Formación de MediaEstruch.
1. Taller de dispositivos móviles para el control de audio. El 3 y 4 de mayo.
El objetivo de este taller es la adquisición de los conocimientos que permitan la manipulación del sonido a partir de las diferentes posibilidades de control incorporadas a los dispositivos móviles, como la pantalla táctil y los sensores.

2. Taller de Etalonaje: fundamentos del color digital: Del 13 al 17 de mayo.
Dirigido a creadores audiovisuales, editores de vídeo, fotógrafos, etc, interesados ​​en adquirir unas bases sólidas sobre el color en la imagen digital y sus posibilidades y el control de herramientas básicas para empezar a etalonado.

3. Paisajes y escenas en 3D con Blender: Del 20 al 24 de mayo
Curso para ya iniciados en Blender: técnicas específicas de 3D para crear imágenes y vídeos de paisajes y escenarios.


L’estruch conté un programa d’activitats de pedagogia, formació i investigació al voltant de la cultura i la seva relació amb els nous contexts tecnològics.

Formació de MediaEstruch.
1. Taller de dispositius mòbils per al control d’àudio. El 3 i 4 de maig.
L’objectiu d’aquest taller és l’adquisició dels coneixements que permetin la manipulació del so a partir de les diferents possibilitats de control incorporades als dispositius mòbils, com la pantalla tàctil i els sensors.

2. Taller d’Etalonatge: fonaments del color digital: Del 13 al 17 de maig
Dirigit a creadors audiovisuals, editors de vídeo, fotògrafs, etc, interessats a adquirir unes bases sòlides sobre el color a la imatge digital i les seves possibilitats i el control d’eines bàsiques per començar a etalonar.

3. Paisatges i escenes en 3D amb Blender: Del 20 al 24 de maig.
Curs per a ja iniciats en Blender: tècniques específiques de 3D per a crear imatges i vídeos de paisatges i escenaris.

Share

Comments are closed.