I Festival Internacional de música con solo cuatro propuestas músicales de artistas visuales que tienen mas bien poca experiencia musicalI Festival Internacional de música amb només quatre propostes musicals d’artistes visuals que tenen més aviat poca experiéncia musical

Concert-At(T) muestra lo que sucede cuando los artistas visuales se acercan a los proyectos musicales.

Uno de los fenómenos más interesantes en el marco de las artes visuales emergentes es el tránsito de una parte de sus artistas hacia el ámbito musical. Conciert-Ar (T) muestra en una misma velada los proyectos musicales de dos residentes de NauEstruch y de dos invitados muy especiales: la evocadora música de las esferas cósmicas de Carmen Viñas, el dadaísmo delirante de los happenings sonoros de Juan-Marc Batlle, la fuerza literal y literaria de las performances roqueros de Noel Tatú y el pop experimental de Petra Ferrete. En otras palabras, son conciertos de La Hierática, Wioityuwoityuo, Poetes Sense Llibres y Voz Mal.


Concert-Ar(T) mostra el que succeeix quan els artistes visuals s’acosten als projectes musicals.

Un dels fenòmens mes interessants en el marc de les arts visuals emergents és el trànsit d’una part dels seus artistes cap a l’àmbit musical. Concert-Ar(T) mostra en una mateixa vetllada els projectes musicals de dos residents de NauEstruch i de dos convidats molt especials: l’evocadora música de les esferes còsmiques de Carme Viñas, el dadaisme delirant dels happenings sonors de Joan-Marc Batlle, la força literal i literària de les performances roqueres de Noel Tatú i el pop experimental de Petra Ferrete. En altres paraules, són concerts de La Hieràtica, Wioityuwoityuo, Poetes Sense Llibres i Voz Mal.

Share

Comments are closed.