IN-CONSCIÈNCIAIN-CONSCIÈNCIA

IN-CONSCIÈNCIA

Precio = 5€

Cuatro años más tarde de haber escrito la primera línea de la obra In-consciència, Salvador Oliva y Luca Bonadei terminan el texto. Cuatro años de gritos, insultos, subvenciones denegadas, contracturas musculares, crisis asmáticas, bipolarismes y un esguince de tobillo mal curado enmarcan el físico y la mente de los dos actores-autores. Hechos que ayudan a dar vida a los protagonistas ficticios ya la vez reales de esta pieza teatral. Hallan la parte femenina en forma de ser humano (Sylvia Sánchez) y la compañía La Impaciencia se pone en marcha. El objetivo? Contar la historia de una pareja que se rompe. El protagonista, abandonado y perdido en el mundo real, encuentra un salvavidas para salir adelante: su conciencia. Arraigada en Mallorca, la compañía amplía sus fronteras en Cataluña y muestra su potencial cómico.

La Impaciencia nace de la mano de Luca Bonadei, Rodo Gener y Salvador Oliva, tres actores de reconocida experiencia en el panorama teatral balear y con unas mismas inquietudes artísticas. En el año 2003 inician su colaboración con el cuentacuentos Leyendas de Otros Mundos y en 2004 estrenan Una noche soñé que mi Padre Era Dios, basada en una obra de Paul Auster, que recibe el premio Martes como mejor espectáculo de el año en el Teatro del Mar. Posteriormente, llega el estreno de Su Peste – Lectura Dramatizada con 9 sombreros, de Pere Capellà, espectáculo que representan también en Cataluña. La buena acogida hace que se convierta en la compañía invitada para clausurar el Festival de Artes Escénicas InVictro de la ciudad de Vic durante tres ediciones. Con Radiografías, de Albert Herranz, lograron ser finalistas del premio Botellón y ganar el Proyecto Alcover 2007 y el premio al mejor espectáculo de la Muestra de Teatro de Barcelona 2007.

Actores: Luca Bonadei, Salvador Oliva y Sylvia Sánchez
Vestuario: La Impaciencia y Bel Cirerol
Escenografía: Ulhasa
Diseño Gráfico: Ulhasa
Asesoramiento: Jordi Cumellas
Fotografía y vídeo: Toni Nievas
Temas musicales: Venus Infierno
Diseño iluminación: Joan Borràs
Dirección: Luca Bonadei y Salvador Oliva

Premio al Mejor Espectáculo de la 17 ª Muestra de Teatro de Barcelona
LA MUESTRA EN GIRA

Agradecimientos: Ayuntamiento de Bunyola, Casa Catalana de Mallorca, Teatro del Mar, Camilo Casanovas y Marta Miralles.

 

IN-CONSCIÈNCIA

Preu = 5€

Quatre anys més tard d’haver escrit la primera línia de l’obra In-consciència, Salvador Oliva i Luca Bonadei acaben el text. Quatre anys de crits, insults, subvencions denegades, contractures musculars, crisis asmàtiques, bipolarismes i un esquinç de turmell mal curat emmarquen el físic i la ment dels dos actors-autors. Fets que ajuden a donar vida als protagonistes ficticis i alhora reals d’aquesta peça teatral. Troben la part femenina en forma d’ésser humà (Sylvia Sánchez) i la companyia La Impaciència es posa en marxa. L’objectiu? Explicar la història d’una parella que es trenca. El protagonista, abandonat i perdut en el món real, troba un salvavides per tirar endavant: la seva consciència. Arrelada a Mallorca, la companyia amplia les seves fronteres a Catalunya i mostra el seu potencial còmic.

La Impaciència neix de la mà de Luca Bonadei, Rodo Gener i Salvador Oliva, tres actors de reconeguda experiència en el panorama teatral balear i amb unes mateixes inquietuds artístiques. L’any 2003 inicien la seva col·laboració amb el contacontes Llegendes d’Altres Mons i el 2004 estrenen Una Nit Vaig Somiar Que Mon Pare Era Déu, basada en una obra de Paul Auster, que rep el premi Dimarts com a millor espectacle de l’any al Teatre del Mar. Posteriorment, arriba l’estrena de Sa Pesta – Lectura Dramatitzada amb 9 capells, de Pere Capellà, espectacle que representen també a Catalunya. La bona acollida fa que esdevingui la companyia convidada per clausurar el Festival d’Arts Escèniques InVicTro de la ciutat de Vic durant tres edicions. Amb Radiografies, d’Albert Herranz, van aconseguir ser finalistes del premi Bòtil i guanyar el Projecte Alcover 2007 i el premi al millor espectacle de la Mostra de Teatre de Barcelona 2007.

Actors: Luca Bonadei, Salvador Oliva i Sylvia Sánchez
Vestuari: La Impaciència i Bel Cirerol
Escenografia: Ulhasa
Disseny Gràfic: Ulhasa
Assessorament: Jordi Cumellas
Fotografia i vídeo: Toni Nievas
Temes musicals: Venus Inferna
Disseny il·luminació: Joan Borràs
Direcció: Luca Bonadei i Salvador Oliva

Premi al Millor Espectacle de la 17a Mostra de Teatre de Barcelona
LA MOSTRA EN GIRA

Agraïments: Ajuntament de Bunyola, Casa Catalana de Mallorca, Teatre del Mar, Camil Casanovas i Marta Miralles.

Share

Comments are closed.