JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS Segunda quedada de la JOSVJOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS Segona trobada de la JOSV

JOSVLa vida de una orquesta profesional ha de cursarse paralelamente a la de los centros docentes dedicados a la música de su territorio. Es por este motivo que la Simfónia del Vallés (OSV) apuesta por realizar un seguimiento de actividades con la col·elaboración de los alumnos de las escuelas de música y conservatorios. Una, y muy destacada, es la creación de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV). És el segundo año que se lleva a cabo y los alumnos que participan han trabajado durante una semana el repertorio del concierto con la dirección del prestigioso violinista Gilles Apap y han contado con el soporte de los solistas de l’OSV. És una oportunidad interesantísima para gozar de su potencial a la hora de enfrontarse a obras del gran repertorio.

PROGRAMA:

Obras de J. S. Bach, J. Brahms y F. Mendelssohn

FICHA ARTÍSTICA:

Director solista: Gilles Apap

ORGANIZADORES:

Ajuntament de Sabadell y Orquetra Simfònica del VallèsJOSVLa vida d’una orquestra professional ha de discórrer paral·lelament a la dels centres docents dedicats a la música del seu territori. És per aquest motiu que la Simfònica del Vallès (OSV) aposta per realitzar un seguit d’activitats amb la col·laboració dels alumnes de les escoles de música i conservatoris. Una, i molt destacada, és la creació de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV). És el segon any que es duu a terme i els alumnes que hi participen han treballat durant una setmana el repertori del concert sota la direcció del prestigiós violinista Gilles Apap i han comptat amb el suport dels solistes de l’OSV. És una oportunitat interessantíssima per gaudir del seu potencial a l’hora d’enfrontar-se a obres del gran repertori.

PROGRAMA:

Obres de J. S. Bach, J. Brahms i F. Mendelssohn

FITXA ARTÍSTICA:

Director soloist: Gilles Apap

ORGANITZADORS:

Ajuntament de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès

Share

Comments are closed.