LA RÀBIA QUE EM FAS – CIA. AL GALLINERLA RÀBIA QUE EM FAS – CIA. AL GALLINER

PRECIO: 10€

Los protagonistas de la obra de Juli Disla muestran, en tono de comedia, las dificultades de muchos jóvenes de treinta años a la hora de tomar las riendas de sus vidas.

La rabia que me haces es un retrato mordaz, en tono de comedia, de las dificultades que tienen muchos jóvenes de treinta años a la hora de tomar las riendas de sus vidas y tomar decisiones. Durante una cena de empresa, los protagonistas de la obra de Juli Disla compartirán sus angustias profesionales, las crisis de pareja e incluso fantasías eróticas. La compañía sabadellense el Gallinero está formada por cuatro jóvenes graduados en el Instituto del Teatro y entre sus montajes destaca Tres Tristes Traumas, una comedia de Pasqual Alapont que les ha llevado de gira por varias poblaciones catalanas.

FICHA ARTÍSTICA

Xavier Salavert, dirección

Òscar Castellví, Albert González, Anna Gras-Carreño, Isa Mateo y Marcos Ríos, intérpretes.

PREU: 10€ 

Els protagonistes de l’obra de Juli Disla mostren, en to de comèdia, les dificultats de molts joves de trenta anys a l’hora d’agafar les regnes de les seves vides.

La ràbia que em fas és un retrat mordaç, en to de comèdia, de les dificultats que tenen molts joves de trenta anys a l’hora d’agafar les regnes de les seves vides i prendre decisions. Durant un sopar d’empresa, els protagonistes de l’obra de Juli Disla compartiran les seves angoixes professionals, les crisis de parella i fins i tot fantasies eròtiques. La companyia sabadellenca Al Galliner està formada per quatre joves graduats a l’Institut del Teatre i entre els seus muntatges destaca Tres Tristos Traumes, una comèdia de Pasqual Alapont que els ha dut de gira per diverses poblacions catalanes.

FITXA ARTÍSTICA

Xavier Salavert, direcció

Òscar Castellví, Albert Gonzàlez, Anna Gras-Carreño, Isa Mateu i Marc Rius, intèrprets.


Share

Comments are closed.