LE PETIT RAMON Presentan ACUSTICUS REPLICALE PETIT RAMON Presenten ACUSTICUS REPLICA

LE PETIT RAMON Presenten ACUSTICUS REPLICA

Precio = 10€

Hacen punk con instrumentos de folk, añaden toques de psicodelia, nihilismo, sarcasmo, ternura … Escriben las letras con un revólver en el bolsillo y, con percusiónimpensable, un cello que suena como un contrabajo y una guitarra acústica pasada por un amplio Vox, se disponen a emular los Byrds, roban acuerdos a Pete Townsend, se inspiran en George Harrison y, si hace falta, inyectan ritmos brasileños. Acusticus replica es el título del disco que han editado con Bankrobber, un cuartotrabajo que significa la consolidación de uno de los grupos de pop-rock másinteresantes de la escena catalana. Aportando talento e ideas a partes iguales, el trío Le Petit Ramon se ha estabilizado y, liderado por Ramon Faura, se completa con laviolonchelista Elvis JV y el percusionista Xavi Tasies.

Faura es uno de los músicos más inquietos de Barcelona. Forjado en la escena mod(con Los Interrogantes), pasó después por grupos como The Blue Tibidabo HillCompany y por el heterodoxo The Azucarillo Kings hasta que, con el nuevo milenio, apostó por su proyecto personal. Acusticus replica, dicen, es “la respuesta subversivaal crapulisme ilustrado de los discos anteriores”. Con la ciudad como escenarioinsoslayable, las letras hablan de declaraciones de amor en hoteles de lujo, de la histeria de las esperas interminables en los aeropuertos e hipermercados, de odas al honor de caballería desprestigiado por la internacional tendera, de las residencias geriátricas, los poetas que se estrellan contra la miseria administrativa, de la desvergüenza de la clase política en caída libre, de las batallas domésticas … De todo.

Le Petit Ramon son:
Ramon Faura: Voz y guitarra
Elvis JV: violonchelo
Xavi Tasies: percusiones marcianas

LE PETIT RAMON Presenten ACUSTICUS REPLICA

Preu = 10€

Fan punk amb instruments de folk, hi afegeixen tocs de psicodèlia, nihilisme, sarcasme, tendresa… Escriuen les lletres amb un revòlver a la butxaca i, amb percussió impensable, un cello que sona com un contrabaix i una guitarra acústica passada per un ampli Vox, es disposen a emular els Byrds, roben acords a Pete Townsend, s’inspiren en George Harrison i, si cal, hi injecten ritmes brasilers. Acusticus replica és el títol del disc que han editat amb Bankrobber, un quart treball que significa la consolidació d’un dels grups de pop-rock més interessants de l’escena catalana. Aportant talent i idees a parts iguals, el trio Le Petit Ramon s’ha estabilitzat i, liderat per Ramon Faura, es completa amb la violoncel·lista Elvis JV i el percussionista Xavi Tasies.

Faura és un dels músics més inquiets de Barcelona. Forjat en l’escena mod (amb Los Interrogantes), va passar després per grups com The Blue Tibidabo Hill Company i per l’heterodox The Azucarillo Kings fins que, amb el nou mil·lenni, va apostar pel seu projecte personal. Acusticus replica, diuen, és “la resposta subversiva al crapulisme il·lustrat dels discos anteriors”. Amb la ciutat com a escenari indefugible, les lletres parlen de declaracions d’amor en hotels de luxe, de la histèria de les esperes interminables als aeroports i hipermercats, d’odes a l’honor de cavalleria desprestigiat per la internacional botiguera, de les residències geriàtriques, dels poetes que s’estavellen contra la misèria administrativa, del desvergonyiment de la classe política en caiguda lliure, de les batalles domèstiques… De tot.

Le Petit Ramon són:
Ramon Faura: Veu i guitarra
Elvis JV: violoncel
Xavi Tasies: percussions marcianes

Share

Comments are closed.