LECTURES MUSICALS DE JOAN MANEL SERRAT Associació Artística EncertLECTURES MUSICALS DE JOAN MANEL SERRAT Associació Artística Encert

LECTURAS¿És posible substraer de la poesía de Joan Manuel Serrat de la música que el creó como un vestido a medida? La asociación artística local Encert, dirigida por M. Mercè Fisa, se izo esta pregunta y el sí fue su respuesta. Un sí que descubre nuevos matices en unas letras que forman parte del tejido emocional del país, algunas convertidas en himnos, otras que revelan nuevos significados con el paso del tiempo, como toda buena poesía. Las Lecturas Musicales que presenta Encert van dirigidas a todo tipo de públicos y son acompañados con interludios de flauta travesera, guitarra y piano. Una noche que promete emoción y ternura porquè, como dice Serrat en uno de sus poemas-canciones que se podrán sentir: Nada cura las heridas como un viejo sueño. / ¿Quién no arriesga su vida por un viejo sueño?. / ¿Qué sería de nosotros sin un viejo sueño?. / Qué haríamos, del día y de la noche. 

FICHA ARTÍSTICA:

Dirección: M. Mercè Fisa

Músicos: 

Flauta travessera: Blanca Montoliu

Guitarra: Josep Monràs

Piano: Emili Roy

Lectors: Olga Armengol, Ariadna Clapés, Jesús Fernández, Oscar Masllovet

Responsable tècnic: Josep Salomó

Disseny tècnic: Carles Castellví

PRECIO: 3€LECTURASÉs possible abstreure la poesia de Joan Manuel Serrat de la música que ell va crear com un vestit a mida? L’associació artística local Encert, dirigida per M. Mercè Fisa, es va fer aquesta pregunta i el sí va ser la resposta. Un sí que descobreix nous matisos en unes lletres que formen part del teixit emocional del país, algunes convertides en himnes, d’altres que revelen nous significats amb el pas del temps, com tota bona poesia. Les Lectures Musicals que presenta Encert s’adrecen a tot tipus de públic i s’acompanyen amb interludis de flauta travessera, guitarra i piano. Una vetllada que promet emoció i tendresa a raig perquè, com diu Serrat en un dels poemes-cançons que es podran sentir: Res no cura les ferides com un bell somni. / Qui és que no arrisca la vida per un bell somni? / Què seria de nosaltres sense un bell somni? / Què en faríem, del dia i de la nit.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: M. Mercè Fisa

Músics:

Flauta travessera: Blanca Montoliu

Guitarra: Josep Monràs

Piano: Emili Roy

Lectors: Olga Armengol, Ariadna Clapés, Jesús Fernández, Oscar Masllovet

Responsable tècnic: Josep Salomó

Disseny tècnic: Carles Castellví

PREU: 3€

Share

Comments are closed.