LETS PLAY? Vuelve a nacer sin manual de instrucciones Thaïs BotinasLETS PLAY? Torna a neixer sense manual d’instruccions Thaïs Botinas

LETS PLAY?En la creación de Lets play? encontramos la poética de la prodigiosa compañía Teatro de los Sentidos. y es que su creadora, Thaïs Botinas, y su colaboradora, Marga Socias, han estado vinculadas a lo largo de su carrera. Ahora, presentan un juego divertido sobre los límites del comportamiento y han creado una instalación interactiva muy especial: cada persona (que no espectador) pasa (una per una) por un recorrido establecido que dura veinte minutos y vive su momento de protagonismo y reflexión.
¿Nacemos libres y nos vamos domesticando? Para respuestas, imprescindible entrar en la instalación.

Bienvenido a Lets play? imagina que acabas de nacer. Llegas a un nuevo espacio. Todavía no conoces los códigos. No hay manual de instrucciones. Solamente tu puedes descubrirlo. Escoge tu puerta.

IMPORTANTE: RECORRIDOS EN GRUPOS REDUCIDOS CADA 30 MINUTOS:

Sábado 15 de octubre, a las 20h, 20:30h, 21h, 21:30h, 22h i 22:30h.

Domingo 16 de octubre, a las 19h, 19:30h, 20h, 20:30h, 21h i 21:30h.

(Plazas limitadas: reserva tu entrada gratuita enviando un email a info@letsplayletsplay.com o llamando al 651 691 257)

Espectáculo recomendado a partir de 13 años y a personas con movilidad.

FICHA ARTÍSTICA:

Creadora y directora: Thaïs Botinas
Colaboración en la creación: Marga Socias
Director técnico: Gabriel Hernández
Música y sonido: Julià Carboneras
Olores: Nelson Jara
Escultura: Manolo Sierra
Intérpretes: Marga Socias, Júlia Falgàs, Sandro Bedini, Thaïs Botinas, Ariadna Rodríguez.
Producción y comunicación: Dominique Bernat de Naever

www.letsplayletsplay.com

Agradecimientos: Planeta 15, Teatro de los Sentidos, Esther Álvarez, Família Botinas, La Perla, Elisenda Santamaría, Cooperativa Agrícola Empordà Sant Pere Pescador, Família Falgàs Bagué, Servei Català d’ambulàncies, Alia, Anne de Naeyer, Roger Bernat, Vanessa Llinares, Jordana San juan, Tess Oriol, Nico Sierra.

Lets Play? es una producción de Qualia (Associación Cultural) con el soporte del CONCA (Concell Nacional de la Cultura i les Arts -Generalitat de Catalunya) i Cia residente a l’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu.LETS PLAY?En la creació de Lets play? hi ressona la poètica de la prestigiosa companyia Teatro de los Sentidos. I és que la seva creadora, Thaïs Botinas, i la seva col·laboradora, Marga Socias, hi han estat vinculades al llarg de la seva carrera. Ara, presenten un joc divertit sobre els límits del comportament i han creat una instal·lació interactiva molt especial: cada persona (que no espectador) passa (una per una) per un recorregut establert que dura uns vint minuts i viu el seu moment de protagonisme i reflexió. Naixem lliures i ens anem domesticant? Per què de grans la majoria no fem el que volem realment? Per a respostes, imprescindible entrar a la instal·lació.

Benvingut a Lets play? Imagina que acabes de néixer. Arribes a un nou espai. Encara no en coneixes els codis. No hi ha manual d’instruccions. Només tu pots descobrir-lo. Escull la teva porta.

IMPORTANT: RECORREGUTS EN GRUPS REDUÏTS CADA 30 MINUTS:

Dissabte 15 d’octubre, a les 20h, 20:30h, 21h, 21:30, 22h i 22:30h

Diumenge 16 d’octubre, a les 19h, 19:30h, 20h, 20:30h, 21h i 21:30h

(Places limitades: reserva la teva entrada gratuïta enviant un email a info@letsplayletsplay.com o trucant al 651 691 257)

Espectacle recomanat a partir de 13 anys i a persones amb mobilitat.

FITXA ARTÍSTICA:

Creadora i directora: Thaïs Botinas
Col·laboració en la creació: Marga Socias
Director tècnic: Gabriel Hernández
Música i so: Julià Carboneras
Olors: Nelson Jara
Escultura: Manolo Sierra
Intèrprets: Marga Socias, Júlia Falgàs, Sandro Bedini, Thaïs Botinas, Ariadna Rodríguez.
Producció i comunicació: Dominique Bernat de Naeyer

www.letsplayletsplay.com

Agraïments: Planeta 15, Teatro de los Sentidos, Esther Álvarez, Família Botinas, La Perla, Elisenda Santamaría, Cooperativa Agrícola Empordà Sant Pere Pescador, Família Falgàs Bagué, Servei Català d’ambulàncies, Alia, Anne de Naeyer, Roger Bernat, Vanessa Llinares, Jordana San juan, Tess Oriol, Nico Sierra.

Lets Play? és una producció de Qualia (Associació Cultural) amb el suport del CONCA(Consell Nacional de la Cultura i les Arts – Generalitat de Catalunya) i Cia resident a l’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu.

Share

Comments are closed.