Mecal a l’EstruchMecal a L’Estruch

Día: 15 de mayo
Hora: 21h
Precio: 5€

CRITERIOH
Documental, 20′, España, 2011
Director: Alberto Blanco

Criterioh es el nombre artístico de Fernando Fernández, un chico de 23 años que lucha por abrirse camino en el mundo del rap. Sus 150 kilos de peso le han convertido desde pequeño en objeto de todo tipo de burlas, insultos y abusos. Criterioh se enfrenta subiendo a un escenario a competir en batallas de rimas improvisadas, utilizando sus limitaciones como un arma y enfrentarse a algunos traumas del pasado.

GOTEANDO
Animación, 8′, Francia, 2010
Director: Léo Verrier

Principios de los 50, Nueva York. Jack, un apasionado del arte, visita museos para robar y comer cuadros. Pero como se come masas, se vuelven poco comunes, y deberá pintar él mismo para sobrevivir …

METAMORFOSIS
Animación, Ficción, 10′, Reino Unido, 2010
Director: Alison Sterling

El día de su sexto cumpleaños, Robert recibe en la sala de estar de su casa tres bellas señoras mayores con aspecto de pájaros. El recuerdo de una tarde al ritmo de té y pastel, faldas de encaje rosas, y un cuento sobre un emperador que no tiene piel.

LA LEYENDA DE BEAVER DAM
Ficción, 12′, Canadá, Quebec, 2011
Director: Jerome Sabie

Un cortometraje musical de terror de Jerome Sabie y Eli Batalion. Una canción de exploradores despierta un monstruo malvado, y ahora le toca al marginado Danny Zigwitz salvar a sus compañeros de una carnicería. Los jefes rodar al ritmo del rock’n’roll.

LA MINA DE ORO
Ficción, 10′, México, 2010
Director: Jacques Bonnavent

A sus cincuenta y pico, Betina conoce el amor a través de internet. Deja atrás su vida para encontrarse con su prometido virtual, al otro lado del país.

Dia: 15 de maig
Hora: 21h
Preu: 5€

CRITERIOH
Documental, 20′, Espanya, 2011
Director: Alberto Blanco

Criterioh és el nom artístic de Fernando Fernández, un noi de 23 anys que lluita per obrir-se camí al món del rap. Els seus 150 kilos de pes l’han convertit des de petit en objecte de tot tipus de burles, insults i abusos. Criterioh s’hi enfronta pujant a un escenari a competir en batalles de rimes improvisades, utilitzant les seves limitacions com un arma i enfrontar-se a alguns traumes del passat.

GOTEJAT
Animació, 8′, França, 2010
Director: Léo Verrier

Principis dels 50, Nova York. Jack, un apassionat de l’art, visita museus per robar i menjar quadres. Però com se’n menja masses, es tornen poc comuns, i haurà de pintar ell mateix per sobreviure…

METAMORFOSI
Animació, Ficció, 10′, Regne Unit, 2010
Director: Alison Sterling

El dia del seu sisè aniversari, el Robert rep a la sala d’estar de casa seva tres belles senyores grans amb aspecte d’ocells. El record d’una tarda al ritme de tè i pastis, faldilles d’encaix roses, i un conte sobre un emperador que no té pell.

LA LLEGENDA DE BEAVER DAM
Ficció, 12′, Canadà, Quebec, 2011
Director: Jerome Sabie

Un curtmetratge musical de terror de Jerome Sabie i Eli Batalion. Una cançó d’exploradors desperta un monstre malvat, i ara li toca al marginat Danny Zigwitz salvar els seus companys d’una carnisseria. Els caps rodolaran al ritme del rock’n’roll.

LA MINA D’OR
Ficció, 10′, Mèxic, 2010
Director: Jacques Bonnavent

Als seus cinquanta i escaig, la Betina coneix l’amor a través d’internet. Deixa enrere la seva vida per trobar-se amb el seu promès virtual, a l’altre cantó del païs.

Share

Comments are closed.