MENU DO DÍAMENU DO DIA

Menu do dia

Precio = 10€

Los sabadellenses Keympa presentan Menú don día, un nuevo espectáculo con el tradicional sabor de los ritmos celtas y atlánticos pero con raíces también en el Mediterráneo. Es el tercer disco de la banda después de Revíralo y Ningures.

Seis músicos hambrientos deciden compartir sus canciones, la fuente y la salsa de sus vidas, para poder reencontrarse así el ambiente de unas noches mágicas, perdidos en las montañas de algún punto entre Galicia y Cataluña. Los condimentos? Empanadas, panderetas y calçots, violines, acuerdos y tomates, canciones y percusiones, hierbas aromáticas, orujo y moscatel y, por supuesto, música, mucha música… Los sabadellenses Keympa han cocinado el menú don día, un tercero y delicioso trabajo discográfico, que se sirve en forma de espectáculo sobre fondo de caldo musical, y que se sazona con sal y pimienta, con talento y energía, con aire celta y brisa mediterránea. Keympa se ha convertido en uno de los grupos de música celta con más proyección del Estado español. Sus componentes han sabido fundir con gracia los variados estilos que aportaban como bagaje previo, desde las músicas clásica y tradicional hasta el blues, pasando incluso por el heavy metal. Por ello, manteniendo la raíz celta como eje central, las canciones de Keympa tienen corrientes subterráneas que afloran aquí y allá con sonidos de otros colores. Los objetivos de Keympa se pueden explicar con toda simplicidad: pretenden disfrutar tocando en directo y hacer que el público que vive con ellos la ceremonia musical se lo pase bien. Con el primer álbum, Revíralo, consiguieron entrar en el programa del XXV Festival de Música Celta de Ortigueira del año 2002. En 2005 editan Ningures, trabajo del que la SGAE selecciona el tema Saltells como mejor canción en catalán del año 2006.

FICHA ARTÍSTICA

Sandra Córcoles: voz, bodhran y panderetas.

Marco Vigo: voz, gaitas, whistles y guitarra.

Borja Peirón: violín.

Juan Vigo: bajo y contrabajo.

José L. Redondo: guitarra, banjo, dobro imandolina.

Martí Hosta: batería y percusiones.Menu do dia

Preu = 10€

Els sabadellencs Keympa presenten Menú do día, un nou espectacle amb el tradicional gust dels ritmes celtes i atlàntics però amb arrels també a la Mediterrània. És el tercer disc de la banda després de Revíralo i Ningures.

Sis músics famolencs decideixen compartir les seves cançons, la font i la salsa de les seves vides, per poder retrobar així l’ambient d’unes nits màgiques, perduts en les muntanyes d’algun punt entre Galícia i Catalunya. Els condiments? Empanades, panderetes i calçots, violins, acords i tomàquets, cançons i percussions, herbes aromàtiques, oruxo i moscatell i, per descomptat, música, molta música… Els sabadellencs Keympa han cuinat el Menú do día, un tercer i deliciós treball discogràfic, que es serveix en forma d’espectacle sobre fons de brou musical, i que s’assaona amb sal i pebre, amb talent i energia, amb aire celta i brisa mediterrània. Keympa s’ha convertit en un dels grups de música celta amb més projecció de l’Estat espanyol. Els seus components han sabut fondre amb gràcia els variats estils que aportaven com a bagatge previ, des de les músiques clàssica i tradicional fins el blues, passant fins i tot pel heavy metal. Per això, mantenint l’arrel celta com a pal de paller, les cançons de Keympa tenen corrents subterranis que afloren aquí i allà amb sons d’altres colors. Els objectius de Keympa es poden explicar amb tota simplicitat: pretenen gaudir tocant en directe i fer que el públic que viu amb ells la cerimònia musical s’ho passi bé. Amb el primer àlbum, Revíralo, van aconseguir entrar en el programa del XXV Festival de Música Celta d’Ortigueira de l’any 2002. El 2005 editen Ningures, treball del que la SGAE selecciona el tema Saltells com a millor cançó en català de l’any 2006.
FITXA ARTÍSTICA


Sandra Córcoles
: veu, bodhran i panderetes.

Marc Vigo: veu, gaites, whistles i guitarra.

Borja Peirón: violí.

Joan Vigo: baix i contrabaix.

José L. Redondo: guitarra, banjo, dobro imandolina.

Martí Hosta: bateria i percussions.

Share

Comments are closed.