Muestra de artistas residentesMostra d’artistes residents

Día: 01 de febrero
Hora: 20 H
Precio: gratuito

Marc Martínez, Globo Sonda.

El proyecto globo sonda es un proyecto de creación e investigación que aborda las diferentes formas de pensar y hacer en el campo artístico en relación a un contexto real.
Este proyecto cuenta desde el principio con diversas posibilidades para interpretarse. A lo largo de su residencia en NauEstruch ha focalizado su investigación en el marco de la creación escénica catalana y a partir de esta investigación proponemos una muestra que se materializa de forma visual y plástica que se crea atendiendo a los conceptos de cartografía y recolección.
A la vez, comienza a elaborase un archivo audiovisual online que se irá publicando progresivamente a lo largo del mes de febrero y que estará compuesto con los diversos agentes vinculados a las artes escénicas y en vivo con los que el artista se ha ido encontrando a lo largo de su investigación.

Artista pluridisciplinar con una formación de origen cinematográfico pero de tendencia autodidacta y que se caracteriza por la búsqueda y el cuestionamiento constante de las diferentes disciplinas y manifestaciones artísticas. Esta búsqueda le ha llevado a la investigación y la práctica en diferentes campos como las artes visuales, artes escénicas y el audiovisual. En sus trabajos suelen confluir diferentes lenguajes y formas para crear y plantear sus discursos.

Andrés Galeano, iPerf, video-instal.lació.

Andrés Galeano nace en Mataró en 1980. Se licencia en Filosofía en la UB de Barcelona, en Fotografía en la FFS Stuttgart y en Escultura/Arte Libre en la KHB Berlin. Su obra es interdisciplinar y abarca medios como el dibujo, la fotografía, el video, la instalación y la performance. Ha participado en numerosos festivales y exposiciones en Europa y Canadá.
Actualmente vive en Berlín, en donde destaca como una de las figuras más activas dentro de la escena de la performance art, ya sea como artista que por su labor de comisario y organizador de proyectos como Extension Series en el Grimmuseum (www.grimmuseum.com) ¡POESÍACCIÓN! en el Instituto Cervantes y The Month of Performance Art Berlin (www.mpa-b.org).
Más Información: http://www.andresgaleano.eu/

Laura Llaneli, This Wall Intentionally Left Blank.

This Wall Intentionally Left Blank es tan sólo una pequeña muestra del trabajo realizado durante la residencia en Nauestruch.
El tema principal: el taller como punto de partida y exploración. Una serie de acciones semanales que cuestionan el taller como espacio personal de producción que versan entre lo sonoro y peformàtic.

Laura Llaneli (Granada 1986) vive y trabaja en Barcelona. Realizó estudios musicales en el Conservatori de Sabadell y es diplomada en diseño gráfico por la Escuela de Arte y Diseño Pau Gargallo y licenciada en Bellas por la Universidad de Barcelona. Actualmente cursa el Máster en Arte Sonoro de la UB y es artista residente en Estruch Sabadell. Su trabajo versa entre lo sonoro y lo performático. Es miembro de Sons de Barcelona y ha participado en festivales y exposiciones colectivas como Sense Títol 2010, Stripart 2011, Circuit Fest 2012, Festus 2012 y IV Bienal de Performances Deformes, entre otras.

Su pagina web: www.laurallaneli.com

Dia: 01 de febrer
Hora: 20 H
Preu: gratuït

Marc Martínez, Globo Sonda.

El projecte globus sonda és un projecte de creació i investigació que aborda les diferents formes de pensar i fer en el camp artístic en relació a un context real.
Aquest projecte compta des del principi amb diverses possibilitats per interpretar. Al llarg de la seva residència a NauEstruch ha focalitzat la seva recerca en el marc de la creació escènica catalana ia partir d’aquesta investigació proposem una mostra que es materialitza de manera visual i plàstica que es crea atenent els conceptes de cartografia i recol·lecció. Alhora, comença a elaborar-se un arxiu audiovisual en línia que s’anirà publicant progressivament al llarg del mes de febrer i que estarà compost amb els diversos agents vinculats a les arts escèniques i en viu amb els que l’artista s’ha anat trobant al llarg de la seva recerca.

Artista pluridisciplinar amb una formació d’origen cinematogràfic però de tendència autodidacta i que es caracteritza per la recerca i el qüestionament constant de les diferents disciplines i manifestacions artístiques. Aquesta recerca l’ha portat a la investigació i la pràctica en diferents camps com les arts visuals, arts escèniques i l’audiovisual. En els seus treballs solen confluir diferents llenguatges i formes per crear i plantejar els seus discursos.

Andrés Galeano, iPerf, video-instal.lació.

Andrés Galeano neix a Mataró el 1980. Es llicencia en Filosofia a la UB de Barcelona, en Fotografia a la FFS Stuttgart i Escultura / Art Lliure a la KHB Berlin. La seva obra és interdisciplinària i abraça mitjans com el dibuix, la fotografia, el vídeo, la instal·lació i la performance.
Ha participat en nombrosos festivals i exposicions a Europa i Canadà.

Actualment viu a Berlín, on destaca com una de les figures més actives dins de l’escena de la performance art, ja sigui com a artista que per la seva tasca de comissari i organitzador de projectes com Extension Series al Grimmuseum (www.grimmuseum.com) ¡POESÍACCIÓN! a l’Institut Cervantes i The Mes of Performance Art Berlin (www.mpa-b.org).

Més informació: http://www.andresgaleano.eu/

Laura Llaneli,This wall intetionally left blank

This Wall Intentionally Left Blank és tan sols una petita mostra del treball realitzat durant la residència a Nauestruch. El tema principal: el taller com a punt de partida i exploració. Un seguit d’accions setmanals que qüestionen el taller com a espai personal de producció que versen entre allò sonor i peformàtic.

Laura Llaneli (Granada 1986) viu i treballa a Barcelona. Va realitzar estudis musicals al Conservatori de Sabadell i és diplomada en disseny gràfic per l’Escola d’Art i Disseny Pau Gargallo i llicenciada en Belles per la Universitat de Barcelona. Actualment cursa el Màster en Art Sonor de la UB i és artista resident a Estruch Sabadell. El seu treball versa entre el sonor i el performàtic.
És membre de Sons de Barcelona i ha participat en festivals i exposicions col·lectives com Sense Títol 2010, Stripart 2011, Circuit Fest 2012, Festus 2012 i IV Biennal de Performances deformes, entre altres.

Pàgina web: www.laurallaneli.com

Share

Comments are closed.