MUT(IS) BàcumMUT(IS) Bàcum

MUT(IS)A Mut(is), una imponent estructura de ferro, articulada amb motors i mecanismes pneumàtics, s’erigeix en element escenogràfic dominant amb el qual una ballarina, un autòmat i un músic estableixen un “diàleg” a l’entorn del silenci. Perquè els de Bàcum volen transcendir la denominació d’espectacle de dansa per deixar-se contaminar (en el millor sentit de la paraula) pels recursos escenogràfics i multimèdia i així aconseguir un muntatge d’alt voltatge sensitiu. L’escenògraf Santi Cabús i la coreògrafa Irina Martínez s’han endinsat en la fusió entre tecnologia i sensibilitat, entre ferro i moviment, entre duresa i tendresa, per entrar en el vast imperi del silenci. Sota una aparença que pot semblar uniforme, asseguren els de la companyia, hi ha “molts tipus de silencis i moltes maneres de callar.
En Mut(is), una imponente estructura de hierro, articulada con motores y mecanismos neumáticos, se erige en elemento escenográfico dominante con el cual una bailarina, un autómata i un músico establecen un “diálogo”sobre el silencio. Porque los de Bàcum quieren trascender la denominación de espectáculo de danza para dejarse contaminar (en el mejor sentido de la palabra) por los recursos escenográficos y multimedia y así conseguir un montaje de alto voltaje sensitivo. El escenógrafo Santi Cabús y la coreógrafa Irina Martínez se han adentrado en la fusión entre tecnología y sensibilidad, entre hierro y movimiento, entre dureza y ternura, para entrar en el vasto imperio del silencio. Bajo una apariencia que puede parecer uniforme, aseguran los de la compañía, hay muchos tipos de silencios y muchas maneras de callarse.

FICHA ARTÍSTICA:

Autores: Irina Martínez i Joan Laporta

Asesor artístico: Toni Mira

Coreografia: Irina Martínez

Escenògrafo: Santi Cabús

Composición musical: Selva de Mar

Bailarines: Irina Martínez

Músicos: Pablo Wayne, Sasha Agranov

Producción: Bàcum /Arts Escèniques i Visuals

Colaboran: Teatre d’Esparreguera, La Factoria d’Arts de Banyotes

Cia. residente a el Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu

Aquí us deixem un video de l’espectacle: http://vimeo.com/45216888 MUT(IS)A Mut(is), una imponent estructura de ferro, articulada amb motors i mecanismes pneumàtics, s’erigeix en element escenogràfic dominant amb el qual una ballarina, un autòmat i un músic estableixen un “diàleg” a l’entorn del silenci. Perquè els de Bàcum volen transcendir la denominació d’espectacle de dansa per deixar-se contaminar (en el millor sentit de la paraula) pels recursos escenogràfics i multimèdia i així aconseguir un muntatge d’alt voltatge sensitiu. L’escenògraf Santi Cabús i la coreògrafa Irina Martínez s’han endinsat en la fusió entre tecnologia i sensibilitat, entre ferro i moviment, entre duresa i tendresa, per entrar en el vast imperi del silenci. Sota una aparença que pot semblar uniforme, asseguren els de la companyia, hi ha molts tipus de silencis i moltes maneres de callar.

FITXA ARTÍSTICA:

Autors: Irina Martínez i Joan Laporta

Assessor artístic: Toni Mira

Coreografia: Irina Martínez

Escenògraf: Santi Cabús

Composició musical: Selva de Mar

Ballarins: Irina Martínez

Músics: Pablo Wayne, Sasha Agranov

Producció: Bàcum /Arts Escèniques i Visuals

Col·laboren: Teatre d’Esparreguera, La Factoria d’Arts de Banyotes

Cia. resident a l’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu 

Share

Comments are closed.