OPEN THINK TANKOPEN THINK TANK

OPEN THINK TANK

OPEN THINK TANK es un laboratorio de ideas y un marco de reflexión a NAUESTRUCH en torno a NAUESTRUCH. Un think-tank abierto al servicio del proyecto NAUESTRUCH en el inicio de su trayectoria, como primer proyecto de su programación.

OPEN THINK TANK debatirá y postulará al respeto de NAUESTRUCH, analizando el tejido cultural y creativo existente en nuestro país y en el Estado Español. Algunos de los más prestigiosos gestores culturales en el noste país, los responsables culturales de Sabadell y de L’Estruch, así como los colaboradores de la nueva etapa de NAUESTRUCH convergerán en este simposio.

OPEN THINK TANK es un proyecto dirigido por Ruben Martínez, José Luis de Vicente y Pau Alsina de la plataforma de investigación Zzzinc.

OPEN THINK TANK

OPEN THINK TANK és un laboratori d’idees i un marc de reflexió a NAUESTRUCH a l’entorn de NAUESTRUCH. Un think-tank obert al servei del projecte NAUESTRUCH en l’inici de la seva trajectòria, com a primer projecte de la seva programació.

OPEN THINK TANK debatrà i postularà al respecte de NAUESTRUCH, tot analitzant el teixit cultural i creatiu existent al nostre país i a l’Estat Espanyol. Alguns dels més prestigiosos gestors culturals al noste país, els responsables culturals de Sabadell i de L’Estruch, així com els col·laboradors de la nova etapa de NAUESTRUCH convergiran en aquest simposi.

OPEN THINK TANK és un projecte dirigit per Ruben Martínez, Jose Luis de Vicente i Pau Alsina de la plataforma d’investigació ZZZinc.

Share

Comments are closed.