Programación del MECAL al EstruchProgramació del MECAL a L’Estruch

MECALPRECIO: 4€

El Mecal, el Festival Internacional de Cortometrajes de Barcelona, está consideradouno de los certámenes más importantes del Estado Español, con una programación que destaca por su gran calidad y diversidad. En Sabadell podemos disfrutar de una selección de los cortometrajes de sus tres secciones oficiales de competición, donde se recogen trabajos nacionales, estatales e internacionales de ficción, animación y documental. Año tras año, la programación del Mecal va ganando más adeptos en un formato con infinitas posibilidades.

Mi amor

Animación, 26 ª, Rusia, 2006

Director: Alejandro Petrov

El Moscú mercantil de los años 90 el siglo XIX. El protagonista, Anton, de dieciséis años, es un estudiante de la viejaescuela. Los sueños de grandes sensaciones lo llevan lejos, a otra realidad, y el día a día lo devuelve a la rutina. Sin embargo, incluso aquí, intenta encontrar algo pura y única.

Take Me Back To Your House

Videoclip, 5ª, Reino Unido, 2006

Director: Dougal Wilson

Artista: Basement Jaxx

Recopilación No 1

Documental de Ficción, 18ª, Rusia, 2006

Director: Mikhail Zhelzenikov

La historia de un chico soviético que no quería ser un niño.

F @ @ k that

Videoclip, 3ª, EEUU, 2009

Director: Oliver Conrad

Artista: Krussia

Una cuestión de escala

Animación, 7ª, Rusia, 2009

Director: Marina Moshkova
Un pajarito está construyendoun nido y recoge comida para su bebé. Esto conduce a consecuencias inesperadas a gran escala.

MECALPREU: 4€

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, està considerat un dels certàmens més importants de l’Estat espanyol, amb una programació que destaca per la seva gran qualitat i diversitat. A Sabadell podem gaudir d’una selecció dels curtmetratges de les seves tres seccions oficials de competició, on es recullen treballs nacionals, estatals i internacionals de ficció, animació i documental. Any rere any, la programació del Mecal va guanyant més adeptes a un format amb infinites possibilitats.

El meu amor

Animació, 26ª, Rússia, 2006

Director: Alexandre Petrov

El Moscou mercantil dels anys 90 al segle XIX. El protagonista, Anton, de setze anys, és un estudiant de la vella escola. Els somnis de grans sensacions el porten lluny, a una altra realitat, i el dia a dia el retorna a la rutina. No obstant això, fins i tot aquí, intenta trobar alguna cosa pura i única.

Take Me Back To Your House

Videoclip, 5ª, Regne Unit, 2006

Director: Dougal Wilson

Artista: Basement Jaxx

Recopilació No 1

Documental Ficció, 18ª, Rússia, 2006

Director: Mikhail Zhelzenikov

La història d’un noi soviètic que no volia ser un nen.

F@@k that

Videoclip, 3ª, EUA, 2009

Director: Oliver Conrad

Artista: Krussia

Una qüestió d’escala

Animació, 7ª, Rússia, 2009

Director: Marina Moshkova

Un ocellet està construint un niu i recull menjar per al seu nadó. Això condueix a conseqüències inesperades a gran escala.

Share

Comments are closed.