PROPOSTES CONSCIENTSPROPOSTES CONSCIENTS

PROGRAMA PÚBLICO con la colaboración del Grupo de Teatro San Vicente
05 de noviembre 2011
De 19 a 22.30 h
Teatro del Estruch

Propuestas conscientes es un colectivo de artistas y creadores escénicos que se reúnen en el verano 2009 para establecer una estructura que permita desarrollar empresas experimentales y de investigación teatral, de forma paralela y puntual (o no) al propio trabajo artístico individual. No se trata de una compañía estable ni de una productora convencional. La especificidad y la motivación de las propuestas conscientes es la búsqueda y la investigación teatrales (ya sea de forma práctica como teórica), y nacen con la intención de poder dar lugar a todo tipo de manifestaciones de base performativa sin excepción: teatro, performance , danza, conciertos, conferencias, seminarios, exposiciones, festivales, etc. Al inicio de propuestas conscientes el colectivo está formado por Oriol Nogues, Marc Navarro y Silvia Delagneau con la colaboración de Eudald Magri y Bárbara Rojo.

Para terminar el ciclo sobre el público y el amor incondicional de las prácticas amateurs, propuestas conscientes quieren establecer, por el tiempo de una tarde, una serie de acontecimientos voluntariamente experimentales ya las fronteras de la práctica escénica y de la exposición teórica. Con el modelo de taller o de jornada de trabajo como protocolo y dinamitando los conceptos de obra y autoría, PROGRAMA PÚBLICO quiere ser un espacio de acción y reflexión y sobre todo de experiencia directa con el público y los agentes culturales y amateurs locales.

Con la colaboración de Roberto Fratini (teórico de la danza y dramaturgo) y el Grupo de Teatro Amateur de la Parroquia de San Vicente de Sabadell.

PROGRAMA PÚBLIC amb la col·laboració del Grup de Teatre Sant Vicenç
5 novembre 2011
De 19 a 22.30 h
Teatre de l’Estruch

Propostes conscients és un col·lectiu d’artistes i creadors escènics que es reuneixen l’estiu 2009 per establir una estructura que permeti desenvolupar empreses experimentals i de recerca teatral, de forma paral·lela i puntual (o no) al propi treball artístic individual. No es tracta d’una companyia estable ni d’una productora convencional. L’especificitat i la motivació de les propostes conscients és la recerca i la investigació teatrals (ja sigui de forma pràctica com teòrica), i neixen amb la intenció de poder donar lloc a tot tipus de manifestacions de base performativa sense excepció: teatre, performance, dansa, concerts, conferències, seminaris, exposicions, festivals, etc. A l’inici de propostes conscients el col·lectiu està format per Oriol Nogues, Marc Navarro i Silvia Delagneau amb la col·laboració d’Eudald Magri i Bàrbara Roig.

Per acabar el cicle sobre el públic i l’amor incondicional de les pràctiques amateurs, propostes conscients volen establir, pel temps d’una vesprada, un seguit d’esdeveniments voluntàriament experimentals i a les fronteres de la pràctica escènica i de la exposició teòrica. Amb el model de taller o de jornada de treball com protocol i dinamitant els conceptes d’obra i autoria, PROGRAMA PÚBLIC vol ser un espai d’acció i reflexió i sobretot d’experiència directa amb el públic i els agents culturals i amateurs locals.

Amb la col·laboració de Roberto Fratini (teòric de la dansa i dramaturg) i el Grup de Teatre Amateur de la Parròquia de Sant Vicenç de Sabadell.

Share

Comments are closed.