¿Qué es el Mediaestruch?Què és el Mediaestruch?

MEDIAESTRUCH es el nuevo departamento de L’Estruch dedicado a la convergencia de las artes escénicas y las nuevas tecnologías.

Mediante la ayuda a la producción local e internacional, la difusión pedagógica y formativa y la investigación, el MediaEstruch tiene como principal objetivo normalizar la presencia de las TIC en las artes en vivo para contribuir, de manera significativa, a su desarrollo hacia un futuro multimedia.

El MediaEstruch dispone de dos espacios físicos propios dentro L’Estruch: un medialab totalmente equipat y una sala de ensayo diseñada específicamente para la práctica multimedia.

MEDIAESTRUCH és el nou departament de L’Estruch dedicat a la convergència de les arts escèniques i les noves tecnologies.

Mitjançant l’ajuda a la producció local i internacional, la difusió pedagògica formativa i la investigació, el MediaEstruch té com a principal objectiu normalitzar la presència de les TIC en les arts en viu per contribuir, de manera significativa, al seu desenvolupament vers un futur multimèdia.

El MediaEstruch disposa de dos espais físics propis dins L’Estruch: un medialab totalment equipat i una sala d’assaig dissenyada específicament per a la pràctica multimèdia.

Share

Comments are closed.