RECONSTRUCCIÓN ESPACIAL AUDIBLERECONSTRUCCIÓ ESPACIAL AUDIBLE

RECONSTRUCCIÓN ESPACIAL AUDIBLE

Reconstrucción espacial audible es la segunda acción que se realiza dentro de la serie “Haz tu un espacio” de Laura Llaneli. El taller como espacio a reconocer y construir a través de diversas acciones.

Y en directo en línea en el siguiente canal:

http://www.ustream.tv/channel/laurallaneli
http://www.laurallaneli.com

Laura Llaneli (Granada 1986) vive y trabaja en Barcelona. Realizó estudios musicales en el Conservatorio de Sabadell y es diplomada en diseño gráfico por la Escuela de Arte y Diseño Pau Gargallo y licenciada en Bellas Artes por la Universidad de Barcelona. Actualmente cursa el Máster en Arte Sonoro de la UB y es artista residente en Estruch Sabadell. Su trabajo versa entre el sonoro y el performático. Es miembro de Sons de Barcelona y ha participado en festivales y exposiciones colectivas como Sin Título 2010, Stripart 2011, Circuito Fest 2012, Festo 2012 y IV Bienal de Performances deformes, entre otros.

Lugar: Taller4 de Nauestruch
Día: viernes 30 de noviembre
Hora: 19:00h

RECONSTRUCCIÓ ESPACIAL AUDIBLE 

Reconstrucció espacial audible és la segona acció que es realitza dins de la sèrie “Fes teu un espai” de Laura Llaneli. El taller com a espai a reconèixer i construir a través de diverses accions.

I en directe en línia en el següent canal:
http://www.ustream.tv/channel/laurallaneli
http://www.laurallaneli.com

Laura Llaneli (Granada 1986) viu i treballa a Barcelona. Va realitzar estudis musicals al Conservatori de Sabadell i és diplomada en disseny gràfic per l’Escola d’Art i Disseny Pau Gargallo i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Actualment cursa el Màster en Art Sonor de la UB i és artista resident a Estruch Sabadell. El seu treball versa entre el sonor i el performàtic. És membre de Sons de Barcelona i ha participat en festivals i exposicions col · lectives com Sense Títol 2010, Stripart 2011, Circuit Fest 2012, Festus 2012 i IV Biennal de Performances deformes, entre altres.

Lloc: Taller4 de Nauestruch
Dia: divendres 30 de novembre
Hora: 19:00h

Share

Comments are closed.