ROCKINESISROCKINESIS

ROCKINESIS

El artista sonoro italiano pero sabadellense de adopción Riccardo Massari Spiritini presenta un taller creativo, teórico y práctico, dirigido a jóvenes músicos de pop-rock residentes en EstruchMusic, los locales de ensayo de L’Estruch.

Rockinesis propone un acercamiento a otras formas de hacer música desde Stockhausen a Cage, pasando por Nam Jum Paik-y de aprender sus múltiples relaciones con otras artes como la imagen, la danza, el cine, la performance o el texto.

Los músicos inscritos aprenderán nuevos lenguajes para la creación audiovisual y realizarán conjuntamente versiones experimentales de canciones de sus propios grupos, las cuales interpretarán en un espectáculo en el Teatro L’Estruch .. En colaboración con EstruchMusic. Interesados ​​enviar propuesta a estruch@ajsabadell.cat poniendo en el asunto “Propuesta Taller Rockinesis”, antes del 8 de marzo de 2010.

ROCKINESIS

L’artista sonor italià però sabadellenc d’adopció Riccardo Massari Spiritini presenta un taller creatiu, teòric i pràctic, adreçat a joves músics de pop-rock residents a EstruchMusic, els bucs d’assaig de L’Estruch.

Rockinesis proposa un apropament a altres formes de fer música des de Stockhausen a Cage, passant per Nam Jum Paik- i d’aprendre les seves múltiples relacions amb altres arts com ara la imatge, la dansa, el cinema, la performance o el text.

Els músics inscrits aprendran nous llenguatges per a la creació audiovisual i realitzaran conjuntament versions experimentals de cançons dels seus propis grups, les quals interpretaran en un espectacle al Teatre L’Estruch.. En col·laboració amb EstruchMusic. Interessats enviar proposta a estruch@ajsabadell.cat posant a l’assumpte “Proposta Taller Rockinesis”, abans del 8 de març de 2010.

Share

Comments are closed.