Sabadell obert (artistas visuales locales)Sabadell obert (artistes visuals locals)

NAUESTRUCH.

4. SABADELL OBERT (ARTISTAS VISUALES LOCALES)

Nauestruch es el área especializada en artes visuales. Las residencias de producción de NauEstruch para artistas y colectivos artísticos sabadellenses ofrecen espacio de trabajo en un taller.

Tipología de los proyectos
Proyectos de artes visuales o de artes plásticas, de cualquier disciplina artística (pintura, escultura, vídeo, dibujo, fotografía, instalación, etc.) O ámbito de investigación (diseño, urbanismo, arquitectura, etc.).

Destinatarios
Artistas, colectivos y proyectos residentes, total o parcialmente, de Sabadell o comarca.

Periodo de residencia
Del 17 de septiembre al 31 de diciembre de 2013

Criterio de selección-lección
La comisión de selección valorará el interés de la propuesta y su adecuación a los servicios y recursos del Estruch. Igualmente, se valorará la predisposición y el compromiso del solicitante para participar en las actividades formativas y relacionales de NauEstruch.

Condiciones de la cesión
En relación a las propuestas seleccionadas, se estudiará, en cada caso, la posibilidad de exhibición de la obra artística producida en una exposición colectiva en el Museo de Arte de Sabadell. La compañía o artista seleccionado deberá hacer constar obligatoriamente en todos los materiales de difusión relacionados con el proyecto producido el logotipo del centro y el del Ayuntamiento de Sabadell en calidad de organismo colaborador.

Los artistas o colectivos seleccionados en residencia firmarán un documento que regulará la cesión del espacio donde constarán el calendario, los horarios y las salas utilizadas, así como también la aceptación de la normativa de uso, además de la contrapartida que acuerde a cambio de la residencia de creación, en su caso. El incumplimiento por parte del artista o colectivo seleccionado de estos pactos de os dejarán sin efecto la cesión de los espacios destinados a la residencia.

Igualmente, esta línea de residencia está concebida como un servicio de producción pero, también, como una oferta de ampliación de la formación de los artistas y colectivos artísticos sabadellenses. Una participación insuficiente por parte del artista seleccionado de las actividades formativas y relacionales de NauEstruch será motivo de revisión de la continuidad de su residencia.

Comissió de selecció
Engràcia Torrella, directora del Museo d’Art de Sabadell
Oriol VilaPuig, creador y profesor de l’Escola Illa
Òscar Abril Ascaso, curador de l’Estruch
Manel Rodríguez, director de l’Estruch

Per a més informació
Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de residències de producció que ofereix l’Estruch, consulteu www.lestruch.cat o bé truqueu al 93 717 25 71 preguntant per Almudena Manzanal o Òscar Abril Ascaso.
NAUESTRUCH.

4. SABADELL OBERT (ARTISTES VISUALS LOCALS)

Nauestruch és l’àrea especialitzada en arts visuals. Les residencies de producció de NauEstruch per a artistes i col·lectius artístics sabadellencs ofereixen espai de treball en un taller.

Tipologia dels projectes
Projectes d’arts visuals o d’arts plàstiques, de qualsevol disciplina artística (pintura, escultura, vídeo, dibuix, fotografia, instal·lació, etc.) o àmbit d’investigació (disseny, urbanisme, arquitectura, etc.).

Destinataris
Artistes, col·lectius i projectes residents, total o parcialment, de Sabadell o comarca.

Període de residència
Del 17 de setembre al 31 de desembre de 2013

Criteri de sel-lecció
La comissió de selecció valorarà l’interès de la proposta i la seva adequació als serveis i recursos de l’Estruch. Igualment, es valorarà la predisposició i el compromís del sol·licitant per participar en les activitats formatives i relacionals de NauEstruch.

Condicions de la cessió
En relació a les propostes seleccionades, s’estudiarà, en cada cas, la possibilitat d’exhibició de la obra artística produïda a una exposició col.lectiva al Museu d’Art de Sabadell. La companyia o artista seleccionat haurà de fer constar obligatòriament en tots els materials de difusió relacionats amb el projecte produït el logotipus del centre i el de l’Ajuntament de Sabadell en qualitat d’organisme col·laborador.

Els artistes o col·lectius seleccionats en residència signaran un document que regularà la cessió del espai on hi constaran el calendari, els horaris i les sales utilitzades, així com també l’acceptació de la normativa d’ús, a més de la contrapartida que s’acordi a canvi de la residència de creació, si s’escau. L’incompliment per part de l’artista o col·lectiu seleccionat d’aquests pactes d’us deixaran sense efecte la cessió dels espais destinats a la residència.

Igualment, aquesta línia de residència està concebuda com un servei de producció però, també, com una oferta d’ampliació de la formació dels artistes i col·lectius artístics sabadellencs. Una participació insuficient per part de l’artista seleccionat de les activitats formatives i relacionals de NauEstruch serà motiu de revisió de la continuitat de la seva residencia.

Comissió de selecció
Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell
Oriol VilaPuig, creador i professor de l’Escola Illa
Òscar Abril Ascaso, curador de l’Estruch
Manel Rodríguez, director de l’Estruch

Per a més informació
Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de residències de producció que ofereix l’Estruch, consulteu www.lestruch.cat o bé truqueu al 93 717 25 71 preguntant per Almudena Manzanal o Òscar Abril Ascaso.

Share

Comments are closed.