SALÓ SONOR – Eli GrasSALÓ SONOR – Eli Gras

SALÓN SONORO
Eli Gras

El primer ZAT de 2014 es el proyecto del artista y músico experimental Eli Gras, uno de los principales valores en el arte del reciclaje creativo de Cataluña.
Multi-artista autodidacta, Eli Gras (Barcelona, 1971) es fundadora y editora de la Olla Expréss (proyecto editorial y de producción artística) y ha combinado siempre su faceta literaria con la musical.

ZAT (Zona de Acción Temporal):
El ciclo de performances Zona de Acciones temporales (ZAT) es un ciclo de talleres y conciertos para mostrar a la ciudadanía los proyectos de creación de artes visuales y performáticas que se desarrollan en el equipamiento.SALÓ SONOR
Eli Gras

El primer ZAT de 2014 és el projecte de l’artista i músic experimental Eli Gras, un dels principals valors en l’art del reciclatge creatiu de Catalunya.
Multi-artista autodidacta, Eli Gras (Barcelona, 1971) és fundadora i editora de l’Olla Expréss (projecte editorial i de producció artística) i ha combinat sempre la seva faceta literària amb la musical.

ZAT (Zona d’Accions Temporals):
El cicle de performances Zona d’Accions temporals (ZAT) és un cicle de tallers i concerts per tal de mostrar a la ciutadania els projectes de creació d’arts visuals i performàtiques que es desenvolupen a l’equipament.

Share

Comments are closed.