SPEAKING CORNER, L’ESPECTACLE. La conferència com a pràctica performàtica.SPEAKING CORNER, L’ESPECTACLE. La conferència com a pràctica performàtica.

SPEAKING CORNER, EL ESPECTÁCULO.
La conferencia como práctica performática.

Martes 26 de Abril, 19:30 h. Teatro de L’Estruch, Fábrica de las Artes en Vivo. San Isidro, desde 140 hasta 08.208-Sabadell

Entrada libre.

www.lestruch.cat / nauestruch

Últimamente, la conferencia está convirtiendo en un género artístico en sí mismo. Entrando en el terreno de las artes escénicas, las maneras de presentar los contenidos se refinan y se amplían performàticament. En el siglo de la performatividad, la conferencia es la reina.

Speaking Corner ha sido el taller Tacres 2011, dirigido por el artista Antonio Ortega y en colaboración con Escola Illa, en torno a la conferencia como práctica performática.

speakingcorner.tumblr.com

El martes 26, en el Teatro de L’Estruch, los artistas participantes en el taller presentarán los resultados de su investigación. Un experimento de espectáculo teatral configurado en base a una serie de breves conferencias.

Speaking Corner, El Espectáculo mostrará las ponencias performativas de Alejandra Mizrahi, Ariadna Parreu, Jordi Ferreiro, Anna Moreno, Ainara Elgoibar, Núria Güell, Consuelo Llupià, Jose Begega, Helena Kotnik, Antoni Hervás, Noelia Pérez, Christina Schultz y Laia Estruch.

——————————————————————————————-

¿Como ir a L’Estruch desde Barcelona? Para aquellos que deseen subir a Sabadell desde Barcelona acompañados, un grupo saldrá desde San Andrés Arte Contemporáneo (Centro Cívico Sant Andreu, Gran de Sant Andreu 111, 08030 Barcelona) el mismo martes a las 6 de la tarde. Se ruega puntualidad.SPEAKING CORNER, L’ESPECTACLE.
La conferència com a pràctica performàtica.

Dimarts 26 d’Abril, 19:30h. Teatre de L’Estruch, Fàbrica de les Arts en Viu. Sant Isidre, 140 – 08208-Sabadell

Entrada lliure.

www.lestruch.cat/nauestruch

Darrerament, la conferència està esdevenint un gènere artístic en sí mateix. Entrant en el terreny de les arts escèniques, les maneres de presentar els continguts es refinen i s’amplien performàticament. En el segle de la performativitat, la conferència és la reina.

Speaking Corner ha estat el taller Tacres 2011, dirigit per l’artista Antonio Ortega i en col·laboració amb Escola Illa, a l’entorn de la conferència com a pràctica performàtica.

speakingcorner.tumblr.com

El dimarts 26, al Teatre de L’Estruch, els artistes participants al taller presentaran els resultats de la seva investigació. Un experiment d’espectacle teatral configurat en base d’un seguit de breus conferències.

Speaking Corner, L’Espectacle mostrarà les ponències performatives de Alejandra Mizrahi, Ariadna Parreu, Jordi Ferreiro, Anna Moreno, Ainara Elgoibar, Núria Güell, Consol Llupià, Jose Begega, Helena Kotnik, Antoni Hervás, Noelia Pérez, Christina Schultz i Laia Estruch.

——————————————————————————————-

Com anar a L’Estruch des de Barcelona? Per a aquells que desitgin pujar a Sabadell des de Barcelona acompanyats, un grup sortirà des de Sant Andreu Art Contemporani (Centre Cívic Sant Andreu, Gran de Sant Andreu 111, 08030 Barcelona) el mateix dimarts a les 6 de la tarda. Es prega puntualitat.


Share

Comments are closed.