STICKERS CUT OUT – Alumnes de 2n curs de Disseny Gràfic de l’Escola municipal d’Art Illa de SabadellSTICKERS CUT OUT – Alumnes de 2n curs de Disseny Gràfic de l’Escola municipal d’Art Illa de Sabadell

Stickers cut-out es un trabajo de los alumnos de 2 º curso de Diseño Gráfico de la Escuela Municipal de Arte Illa de Sabadell, que presentan en el Festival de graffiti Walls Talk 3 que se refiere a NauEstruch dentro de la programación de 30 noches de año.

El montaje se hará del 11 al 18 de julio.

Trabajos de collage gráfico realizados por los alumnos de 2 º del ciclo formativo de Grado superior de Gráfica Publicitaria de la Escuela Illa. Es un trabajo de creación de una autoimagen en metamorfosis, que culmina con estos autorretratos, que ha sido pensado para ser presentado en alguna pared o rincón de una ciudad. Es una instalación exterior que presenta unas 22 obras de diferentes dimensiones, que estarán enganchadas a varias paredes de los edificios de la Estruch.

El Sictker arte es uno de los muchos formatos del street – arte contemporáneo, son como unas pegatinas que van de las más grandes dimensiones a las más pequeñas, los materiales pueden ser papel impreso o pintado, vinilos, anuncios recuperados etc … Grandes artistas contemporáneos utilizan este medio en las paredes de las grandes capitales de Europa, por ejemplo un botón de muestra llamado: en Banksy.

Gracias a la colaboración permanente con NauEstruch, tenemos la suerte de poder presentar este trabajo junto con el Festival Internacional de streetart, organizado por la Asociación Grafftastiks.

Stickers cut-out és un treball dels alumnes de 2n curs de Disseny Gràfic de l’Escola municipal d’Art Illa de Sabadell, que presenten dins el Festival de graffiti Walls Talk 3 que es fa a NauEstruch dins la programació de 30 nits d’enguany.

El muntatge es farà de l’11 al 18 de juliol.

Treballs de collage gràfic fets pels alumnes de 2n del cicle formatiu de Grau superior de Gràfica Publicitària de l’Escola Illa. És un treball de creació d’una autoimatge en metamorfosi, que culmina amb aquests autoretrats, que ha estat pensat per ser presentat en alguna paret o racó d’una ciutat. És una instal·lació exterior que presenta unes 22 obres de diferents dimensions, que estaran enganxades a diverses parets dels edificis de l’Estruch.

El Sictker art és un dels molts formats del street – art contemporani, són com unes enganxines que van de les més grans dimensions a les més petites, els materials poden ser paper imprès o pintat, vinils, anuncis recuperats etc… Grans artistes contemporanis utilitzen aquest medi a les parets de les grans capitals d’Europa, per exemple un botó de mostra anomenat: en Banksy .

Gràcies a la col·laboració permanent amb NauEstruch, tenim la sort de poder presentar aquest treball juntament amb el Festival Internacional d’StreetArt, organitzat per l’Associació Grafftastiks.


Share

Comments are closed.