STILL HOUR Lo que fue, podría haber sido o seráSTILL HOUR El què va ser, podria haver estat o serà

STILL HOUR El què va ser, podria haver estat o serà

Preu = 10€

Con las notas finales del Lago de los cisnes, ContrapunctusDanceport inicia Still Hour. Es la hora quieta, el momento de pasear por la conciencia: tres intérpretes ocupan la escena. Vemos lo que realmente está pasando o sólo percibimos una parte? ¿Qué rol juegan los recuerdos, los deseos, los sueños en la percepción de esta realidad? Como la vive el otro? El instante también lo construimos a partir de la memoria y la utopía. Creado en residencia en L’Estruch, el espectáculo cuenta con la colaboración de bailarines de la compañía alemana de danza Movingtheatre.de. La danza, con su lenguaje universal, posibilita la creación de redes y, en este caso, une a dos compañías inquietas y con ganas de crecer. Still Hour también se presentará en el Teatro Malibran de Venecia (Italia) y en el espacio Alte Feuerwache de Colonia (Alemania).

ContrapunctusDanceport nace en 2004 como resultado de la colaboración entre los bailarines y coreógrafos Nora Sitges-Sardà y Claudi Bombardó. Su trayectoria artística los ha llevado a realizar juntos proyectos coreográficos que se han presentado partes: Alemania, Austria, Italia, Israel y España. A partir de estas colaboraciones surge la idea de consolidar una plataforma basada en Barcelona, ​​su ciudad de origen, que les permita presentar sus trabajos conjuntamente. La compañía ha estrenado los espectáculos: Reverse, Ten, Nunca and Tok, Light light object, Dos, Superficie emocional, Polvo, Ricercare a tres, Cuarenta sillas / Unplaced y Time and Chance, que se han podido ver en diferentes espacios. Entre sus proyectos realizados también se encuentran espectáculos alternativos, acciones y diversos trabajos de videodanza.

Espectáculo creado en residencia en el Estruch

Dirección y coreografía: Claudio Bombardó Oriol
Creación e interpretación: Karl Schreiner, Emanuele Soavi, Nora Sitges-Sardà
Música: BoNoise, Residual sonidos.
Iluminación y espacio escénico: Contrapunctus dp

CONTRAPUNCTUSdanceport cuenta con la colaboración de Tocnanza de Venecia, la Asociación IMPULSO 9 de Barcelona y la compañía de danza de Colonia movingtheatre.
Espectáculo preestrenado en el teatro Malibran de Venecia dentro del programa veneciaindance’09 y también se presentará en el espacio Alte Feuerwache de Colonia (Alemania).

STILL HOUR El què va ser, podria haver estat o serà

Preu = 10€

Amb les notes finals del Llac dels cignes, ContrapunctusDanceport inicia Still Hour. És l’hora quieta, el moment de passejar per la consciència: tres intèrprets ocupen l’escena. Veiem el que realment està passant o només en percebem una part? Quin rol juguen els records, els desitjos, els somnis en la percepció d’aquesta realitat? Com la viu l’altre? L’instant també el construïm a partir de la memòria i la utopia. Creat en residència a L’Estruch, l’espectacle compta amb la col·laboració de ballarins de la companyia alemanya de dansa Movingtheatre de La dansa, amb el seu llenguatge universal, possibilita la creació de xarxes i, en aquest cas, uneix a dues companyies inquietes i amb ganes de créixer. Still Hour també es presentarà al Teatre Malibran de Venècia (Itàlia) i a l’espai Alte Feuerwache de Colònia (Alemanya).

ContrapunctusDanceport neix el 2004 com a resultat de la col·laboració entre els ballarins i coreògrafs Nora Sitges-Sardà i Claudi Bombardó. La seva trajectòria artística els ha dut a realitzar junts projectes coreogràfics que s’han presentat arreu: Alemanya, Àustria, Itàlia, Israel i Espanya. A partir d’aquestes col·laboracions sorgeix la idea de consolidar una plataforma basada a Barcelona, la seva ciutat d’origen, que els permeti presentar els seus treballs conjuntament. La companyia ha estrenat diversos espectacles: Reverse, Ten, Mai and Tok, Light light object, Dos, Superfície emocional, Pols, Ricercare a tres, Quaranta cadires/Unplaced i Time and Chance, que s’han pogut veure en diferents espais. Entre els seus projectes realitzats també s’hi troben espectacles alternatius, accions i diversos treballs de vídeodansa.

Espectacle creat en residència a l’Estruch

Direcció i coreografia: Claudi Bombardó Oriol
Creació i interpretació: Karl Schreiner, Emanuele Soavi, Nora Sitges-Sardà
Música: BoNoise, Residual sons.
Il·luminació i espai escènic: Contrapunctus dp

CONTRAPUNCTUSdanceport compta amb la col·laboració de Tocnanza de Venècia, l’Associació IMPULS 9 de Barcelona i la companyia de dansa de Colònia movingtheatre.
Espectacle preestrenat al teatre Malibran de Venècia dins el programa veneciaindance’09 i també es presentarà a l’espai Alte Feuerwache de Colònia (Alemanya).

Share

Comments are closed.