THE KROSTINGSTHE KROSTINGS

the krostingsPROGRAMACIÓN ESTRUCHBAR

El Krostings es tan inefable azul turquesa para describir cómo un hombre ciego de nacimiento, pelar patatas con los pies o transcribir la divina comedia en código MORSE y coordinar, en base a esto, una coreografía de tambores que haga volverse locos a los líderes mundiales.

El Krostings es un OVNI. Representa un modus vivendi universal que tiene que ver con el amor, la risa y el baile frenético de la vida. Es un belén viviente y una versión corregida y aumentada de la Santísima Trinidad.

El Krostings es un estado alterado de conciencia, un depresivo natural y un espectáculo inconsciente colectivo consciente. Es también un manual de formas de supervivencia, etc., y la palabra “etc.” significa multiversalidad.

http://www.thekrostings.blogpot.comthe krostingsPROGRAMACIÓ ESTRUCHBAR

The Krostings és tan inefable com descriure el color blau turquesa a un cec de naixement, pelar patates amb els peus o transcriure la Divina Comedia en codi MORSE i coordinar, en base a tot això, una coreografia de tambors que faci tornar bojos els líders mundials.

The Krostings és un OVNI. Representa un modus vivendi que té a veure amb l’amor universal, la rialla altisonant i el ball frenètic de la vida. És un pessebre vivent i una versió corregida i augmentada de la Santíssima Trinitat.

The Krostings és un estat alterat de la conciència, un antidepressiu natural i un espectacle de l’inconscient col·lectiu fet conscient. També és un manual de supervivencia de la ment, etcètera, i la paraula “etcètera” vol dir multiversalitat.

http://www.thekrostings.blogspot.com

Share

Comments are closed.