XAVI MÚRCIA Presenta ELECTROCANÇÓXAVI MÚRCIA Presenta ELECTROCANÇÓ

XAVI MÚRCIA - ELECTROCANÇÓ

Precio = 10€

Es la declaración de intenciones del músico sabadellense Xavi Murcia“Para conocer los límites, no hay más remedio que llegar a la frontera y sacar la cabeza por laventana. Esto hago con este trabajo. Después de viajar durante años por la canción y la música tradicional, ahora, tranquilamente, me voy hasta a mis orígenes eléctricos para volver a hacer lo que tanto me gusta: cantar canciones. Esta vez, sin embargo, no me acompaña de zanfonas ni de mandolas, sino de un trío excepcional de bajo, batería y guitarra eléctrica para hacer, precisamente, eso: electrocanciones. No he pretendido renovar, ni innovar ni fusionar nada. Sólo necesitaba satisfacer una necesidad “.

Después de una larga trayectoria encabezando proyectos en torno a la música de raíz, con formaciones como Tralla, La Cobleta de la Selva y Pisto de Colores, y colaborando con otras como Bitayna, Rosa Zaragoza y Marcel Casellas, Xavi Murciase reencuentra con la canción de autor desde la sonoridad de la banda de rock. Letras que nos hablan desde uno mismo para interpretar a la intemperie con la tímbrica de las guitarras ronca.

Xavi Múrcia, voz y guitarra acústica
Lluís Figueras, guitarra eléctrica
Albert Vila, bajo y contrabajo
Xarli Oliver, batería
Kei Macias, sonido

XAVI MÚRCIA - ELECTROCANÇÓ

Preu = 10€

És la declaració d’intencions del músic sabadellenc Xavi Múrcia: “Per conèixer els límits, no hi ha més remei que arribar-se a la frontera i treure el cap per la finestra. Això faig amb aquest treball. Després de voltar durant anys per la cançó i la música tradicional, ara, xino-xano, me’n vaig fins als meus orígens elèctrics per tornar a fer el que tant m’agrada: cantar cançons. Aquesta vegada, però, no m’acompanyo de violes de roda ni de mandoles, sinó d’un trio excepcional de baix, bateria i guitarra elèctrica per fer, precisament, això: electrocançons. No he pretès renovar, ni innovar ni fusionar res. Només em calia satisfer una necessitat”.

Després d’una llarga trajectòria encapçalant projectes a l’entorn de la música d’arrel, amb formacions com Tralla, La Cobleta de la Selva i Samfaina de Colors, i col·laborant amb altres com Bitayna, Rosa Zaragoza i Marcel Casellas, Xavi Múrcia es retroba amb la cançó d’autor des de la sonoritat de la banda de rock. Lletres que ens parlen des d’un mateix per interpretar a la intempèrie amb la tímbrica de les guitarres enrogallades.

Xavi Múrcia, veu i guitarra acústica
Lluís Figueres, guitarra elèctrica
Albert Vila, baix i contrabaix
Xarli Oliver, bateria
Kei Macias, so


Share

Comments are closed.